• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

01.03.2019

08:58

BJEKOVIĆ GRMI PRED DERBI: Ne može se Partizan OTPISIVATI unapred, ispade da je već IZGUBIO!

Partizan

BJEKOVIĆ GRMI PRED DERBI: Ne može se Partizan OTPISIVATI unapred, ispade da je već IZGUBIO!

Podeli vest

"Večiti" rivali u subotu će od 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" 159. put odmeriti snage, a mnogi smatraju da je Crvena zvezda veliki favoriti, ali ne i Nenad Bjeković, pa upozorava da niko ne sme da otpiše Partizan

- Čitam ovih dana u medijima, ispade da je Partizan već izgubio. Ne, ne može se tako lako zaključivati, to je nonsens. Prvo, derbi nikada nije odlučivala neka prividna razlika, već inspiracija, srce i voljni momenat. Drugo, ne može se Partizan otpisivati unapred, čak i kada je u problemima. I tačka - rekao je za Blic Nenad Bjeković.

Crvena zvezda je lider Superlige, ima 15 bodova prednosti. ali Nenad Bjeković ističe da bi taj podatak mogao samo da inspiriše crno-bele.

Zvezda je favorit, ali...

Gledajući iz jedne perspektive, Crvena zvezda je veliki favorit. Ali to ne mora ništa da znači. U stvari, verujem da će igrači Partizana, posle svega što se pojavljuje u javnosti, da se iznerviraju i pokažu veću želju
Nenad Bjeković

- Gledajući iz jedne perspektive, Crvena zvezda je veliki favorit. Ali to ne mora ništa da znači. U stvari, verujem da će igrači Partizana, posle svega što se pojavljuje u javnosti, da se iznerviraju i pokažu veću želju. Verujte, iz iskustva pričam, u derbiju se nikada ne može istaći izraziti favorit. Koliko puta je samo u istoriji pobeđivao onaj koji je bio u lošijem položaju.

Zvezda je i pred prošli derbi imala ulogu favorita, svi su skoro itpisali fudbalere Partizana koji su odigrali možda i najbolji meč. 

- Možda će se fudbaleri Crvene zvezde uljuljkati zbog prednosti koje imaju u domaćem prvenstvu. Svakako veći motiv ima Partizan, tu nemam dilemu. Mogao bi Rikardo da bude junak, igra u fantastičnoj formi. Uz to, iskustvo Bate Mirkovića i njegova energija mogli bi da budu tas na vagi koja će da pretegne na stranu crno-belih. 

Nada se Bjeković da će sve proći bez incidenata.

- Važno je da sve prođe svečarski, bez incidenata. Svi moraju da shvate da je večiti derbi  najveći praznik fudbala koji imamo. Moramo ga sačuvati. To važi posebno za navijače. Zna se kako se navija za boje kluba. Trebalo bi sve na tribinama da protekne u gospodskoj atmosferi. Da pokažemo Evropi i svetu da smo najbolji u navijanju.  Očekujem dobru utakmicu i naravno pobedu Partizana - zaključio je Bjeković.

APEL SA "MARAKANE"! Zvezda poslala poruku navijačima!

ŠĆEKIĆ ZNA! Evo šta će rešiti duel Partizana i Zvezde

SVE MANJE DOMAĆIH DERBI JUNAKA! Stranci uglavnom rešavaju najveću utakmicu srpskog fudbala


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija