• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2019

10:54

(VIDEO) SKANDAL! KAD PROKLJUČA CRNO-BELA KRV! Pogledajte kako je Mirković udario trenera Zvezde!

Partizan

(VIDEO) SKANDAL! KAD PROKLJUČA CRNO-BELA KRV! Pogledajte kako je Mirković udario trenera Zvezde!

Podeli vest

Umesto spektakularne igre, atraktivnih poteza, golova, 159. duel Crvene zvezde i Partizana (1:1) obeležili su uglavnom sukobi igrača na terenu

Varničilo je od prvog minuta, bilo je ozbiljnog koškanja igrača na terenu, laktanja, hvatanja za vrat, ali na sreću nije bilo pravog pesničenja. 

Mada, u finišu utakmice je delovalo da će sukob eskalirati, došlo je do velike gužve pored aut linije. Uleteli su na teren i treneri i igrači sa klupe, nastao je totalni haos, unosili su se u lice jedni drugima, nije se znalo ko koga udara...

A, u tom haosu trener Partizana Zoran Mirković udario je trenera Zvezde Milana Kosanovića, inače pomoćnog trenera Vladana Milojevića. Šef stručnog štaba crno-belih je bio toliko besan da su čak igrači morali da ga smiruju.

Pogledajte šta se desilo!

"SA BUDALAMA SE NE RASPRAVLJA!" Kapiten Zvezde podigao buru!

IZ ZVEZDE GRME! Partizanov gol nije REGULARAN!

(VIDEO) HAOS PRED KRAJ! Kad Nikoliću sevne lakat, crveno-beli pobesne!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kera

pre 5 godina

Neka gleda FUDBALSKI SAVEZ .. neka BRUKAJU SRBIU I DALJE ...

Kercic

pre 5 godina

Sta ce on picopevac da se gura negde,naviko da ljude hvata malo dole,pa nije ovog puta uspeo.Savic dao definiciju najbolju o njima.

Jaja

pre 5 godina

Naviko on malo nize da hvata,trebali mu dozvoliti i to.Vuk dlaku menja ali cud nikako.Nazovi trener samo moze njih da trenira,puni mrznje,pakosti.

AS

pre 5 godina

DALI GRUJIĆU LOVU A NISU USPELI NI TAKO DA POBEDE PA SU MALO NERVOZNI. NISU NAM NI U JEDNOM POGLEDU NI DO ČLANAKA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija