• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2019

20:11

NEMA MIRA POSLE DERBIJA! Partizan izneo dokaze: Nikolićev gol je REGULARAN!

Partizan

NEMA MIRA POSLE DERBIJA! Partizan izneo dokaze: Nikolićev gol je REGULARAN!

Podeli vest

Od derbija je prošlo dva dana, još uvek se priča o sudijama i spornim situacijama. Ovoga puta ponovo se oglasio Partizan. Crno-beli pokazali su dokaz da je gol Nemanje Nikolića regularan

Koliko spornih situacija... Od poništenog gola Bena, preko igranja rukom Simića, pa sve do potencijalnih isključenja i pogotka Nemanje Nikolića.

Iz Partizana su ponovo rešili da se oglase. Ovoga puta Partizan TV na čelu sa Željkom Pantićem nudi dokaz da je gol regularan.

Nikolić je tresao mrežu u 38. minutu a vodila se polemika oko ofsajd pozicije.

Ključna nedoumica je bila ko mu je dodao loptu, da li Nebojša Kosović ili Filip Stojković. Iz Humske tvrde da je lopta poslednjeg dirala desnog beka rivala i da nema govora o nedozvoljenoj poziciji.(na 7:05 snimka)

 

Na ovaj način crno-beli su pokušali da demantuju sportskog direktora Zvezde Mitra Mrkelu i njegovu tvrdnju da je Kosović igrao poslednji. Da li su uspeli procenite sami.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sirogojac

pre 5 godina

Ako Pantic i Ilijev kazu onda nema dileme ! :))

AS

pre 5 godina

NISAM STRUČNJAK ALI MISLIM DA AKO JE KOSOVIĆ IGRAO LOPTOM I KAČILA JE STOJKOVIĆA ON NIJE MOGAO BOLJE DA INTERVENIŠE I NE RAČUNA SE DA JE ON ZADNJI IGRAO. PO MENI OFSAJD.

Milovan 2

pre 5 godina

Partizan se zalaže da nam sude strane sudije. Partizanu su na pripremama sudile strane sudije. Na pet utakmica Partizanovi igrači su dobili isto toliko crvenih kartona. Partizan se zalaže za VAR samo neznam kako da izdvoje sredstva za var tehnologiju ako znamo da nisu u stanju ni da isplate plate igračima. Partizan "ima dokaze" da je gol Nikolića ispravan. Na snimku se ne vidi trenutak Kosovićevog kontakta sa loptom ali se po pokretu noge može utvrditi da je Kosovićeva desna noga zadnja imala kontakt sa loptom. Zašto Arena sport nije ni pokušala da uspori snimak sporne situacije da bi se sa sigurnošću dobio odgovor na sporni trenutak jedan od razloga može biti i taj da su skoro sve sporne situacije razrešene u korist Zvezde da nebi razljutili Partizanovce napravili su kompromis kao da se ne može tačno utvrditi da li je Nikolić bio u ofsajdu. Takav kompromis je napravljen i kod gola Boaćija.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija