• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

11:52

VULETIĆ ISPROZIVAO ZVEZDU! Potpredsednik Partizana o "šefu" Boaćiju, crveno-belom poštenju i "izvesnom" Stojkoviću!

Partizan

VULETIĆ ISPROZIVAO ZVEZDU! Potpredsednik Partizana o "šefu" Boaćiju, crveno-belom poštenju i "izvesnom" Stojkoviću!

Podeli vest

Nakon što se Zoran Mirković oglasio povodom incidenta, stigao je još jedan odgovor iz Partizana povodom derbija. Nije moglo da prođe bez Vladimira Vuletića

Čelnici crno-belih prate svaku izjavu sa druge strane Topčiderskog brda. Ne ostaju dužni svojim komšijama ni u jednoj situaciji, a ni dešavanja sa 159. večitog derbija neće ostati bez kometara Vladimira Vuletića, potpredsednika Partizana. On smatra da su crveno-beli pronašli žrtvu u vidu Zorana Mirkovića koji se našao na udaru nakon incidenta pred kraj meča kada je udario Milana Kosanovića, pomoćnog trenera Zvezde.

Protekli derbi i sve što se dogodilo po njegovom završetku u dobroj meri pokazuju svo licemerje i paradigmu frustracije rivalskog kluba ali i određenih struktura koje nastoje da im u tom svojevrsnom faustovskom plesu sa nečastivim, obilato pomognu. Kada su istrošili sve resurse optužbi, što na račun sudija, Partizana kao kluba, te naših fudbalera, koje nazivaju grubijanima, jer su se, sram ih bilo, usudili da zapnu i bore se za svoj klub i dres koji nose, onda su se ostrvili na trenera Zorana Mirkovića - kaže Vladimir Vuletić za "Telegraf" i dodaje:

Foto: Starsportphoto

Ričmond Boaći

- Pozivaju na linč, traže sankcionisanje Mirkovića, svesno izbegavajući da objasne kako su se, u trenutku prekida igre, kompletan stručni štab i igrači sa klupe rivalskog kluba našli oko dva igrača Partizana na terenu, napadajući ih sa svih strana. Da li je to dozvoljeno? Da li je Mirković trebalo da im aplaudira zbog ataka na naše igrače ili da pokuša da ih odbrani?! To je ta njihova selektivna pravda, po principu "Drž`te lopova”! Možda je Mirković trebalo da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića iz 2000. godine, na istom tom stadionu, pa da javnost bude zadovoljna - dodaje potpredsednik Partizana.

On smatra da je sve počelo izjavom Ričmonda Boaćija koji se "podsmevao" igračima crno-belih nazivajući sebe "Šefom" te da ga niko iz Partizana ne može zaustaviti.

Foto: starsoport

Filip Stojković

- Kako je počelo? Par dana pre derbija, izvesni Boaći, napadač koji je u jednoj sezoni poznat po više datih golova iz penala nego iz igre, skupo prodani u Kinu pa brže-bolje jeftino vraćeni u Srbiju, bahato govori o tome da on ni ne zna igrače koji u u Partizanu igraju, da pored njega možete postaviti 10 Mesija a da je on i dalje šef! Problem sa ovim je što je bilo dovoljno pored njega postaviti samo jednog srednjoškolca, Pavlovića, koji možda danas ima predčas iz matematike pa da šef postane šraf koji završi u tinejdžerskom džepu. Neodoljivo sve ovo podseća na situaciju iz 2010. godine sa SP u fudbalu kada Maradona nije prepoznao tada tinejdžera Tomasa Milera, misleći da je ovaj sakupljač lopti. Miler mu je tada poručio da će nastojati da ga upozna na utakmici. Argentina je izgubila 0:4 a Miler bio najzaslužniji za pobedu svog tima. Pavlović je Boaćijev Miler - kaže Vuletić.

Nije ostao dužan ni Filipu Stojkoviću koji je komentarisao suđenje na kraju meča.

- O suđenju na ovoj utakmici najopširnije govore oni koji obavezno prethodno istaknu da to nije njihov manir. Tako brojni igrači rivalskog kluba, svi do jednog prethodno istakavši pravila njihovog svojevrsnog bontona, vrlo maliciozno i cinično, neretko neistinito a svakako podložno disciplinskom gonjenju, komentarišu sudijske odluke. Specifična pojava, Filip Stojković, tako se vajka i lamentira da su sve sudijske greške uvek na štetu njegovog tima! To govori čovek koji je javno, u medijima, nakon prve utakmice sa Krasnodarom u kvalifikacijama za LE pre dve sezone, nakon neregularno poništenog Ristićevog gola, rekao da je on taj gol video, da je lopta bila metar u golu, da je vikao Borjanu da brzo ispuca loptu kako im ne bi svirali gol. I sad vama individua koja bi trebalo da bude, kao sportista, oličenje fer pleja, a koja sudijske previde koristi za podvale, lamentira nad zlehudom sudbinom usled navodne sudijske greške. Rimljani bi samo uzdahnuli i rekli: O, tempora, o, mores. (O vremena, o običaji) - kaže čelnik crno-belih.

SUDIO EVROPSKE UTAKMICE! Njega svi žele da vide kako deli pravdu na večitom derbiju!

MIRKOVIĆ PROGOVORIO NAKON INCIDENTA! Zar je trebalo da gledam kako razvlače moje igrače?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

PAĆENIK. ŠTA DRUGO REĆI O OVOM GARGAMELU. IGRAJTE FUDBAL. ETO POSLE SUTRAŠNJEG DANA ĆE VAM ČUKA DUVATI NE ZA VRAT NEGO U UVO. VAMA ĆE I TREĆE MESTO IZMAĆI OVOM POLITIKOM. UZMITE I SAMOKRITIČKI ANALIZIRAJTE SVE A NE DA UPORNO TVRDITE DA STE BOLJI A VEZE NEMATE. SVE HOĆETE NEŠTO NA SILU. NE IDE TO TAKO.

lale

pre 5 godina

Ne vidim da je demantovao i jednu tvrdnju oko (ne)regularnosti golova... Samo pokušava da pozivajući se na neke predhodne dogadjaje ubedi narod da ne treba da veruje svojim očima jer jelte on je prosli put bio u pravu, pa mora biti i sad... Bilo bi zaista gospodski kada bi konačno jedna od strana priznala greške u svoju korist... a kako nam se ovaj gospodin prodaje za kulturnog, elokventnog i emancipovanog ja sam se (uzalud ) ponadao da bi mogao on da počne sa tom praksom... ali izgleda da je i on isti kao i svi, samo je "pročitao mnogo knjiga (stari i novi zavet, sveto pismo, kule strazare, zodijak, sta nije)"

Laki

pre 5 godina

jeli vuletić i, trebalo ti je 4 dana da sve ovo da staviš. na kojoj si ti to utakmici bio? partizanovac sam uz to 15 godina bio igrač partizana, na sreću ne fudbala. kobajagi odgovara zvezdi a ustvari ispoljava svu svoju frustraciju. nas igrač je udario zvezdinog podmuklo laktom. drugi igrač zvezde je reagovao i odgurnuo našeg igrača. a onda su takoreći svi igrači našeg kluba krenuli u juriš a tek onda zvezdin ispred cije klupe se sve dešavalo . mirković bas i nije bio miroljubiv od prvog minuta. zato bolje čuti i ne raspslkuj vatru

Nemanja

pre 5 godina

Bravo gospodeine Vuleticu! Trebal iste spomenuti i da dva cista penala nisu sugjena za garnde Partizan i da su Partizanu cesce sudili faulove nego u kosarci, da bi se sprecilo razmahivanje institucije. Partizan je u dva derbija dokazao da je bolji od zvezde i tacka.

Dekster

pre 5 godina

Sta da kaze covek koji ni macku sa praga nije sutnuo. Ko o cemu Vuletic o postenju

Slobodan

pre 5 godina

Zbog ovakvih "opskurnih"likova i postoje tenzije izmedju Zvezde i Partizana. Jadni studenti kojima je ovo profesor, nista sem zavisti nece nauciti.

Avram

pre 5 godina

Da li se ovaj covek bavi jos necim osim sa Crvenom Zvezdom,I obavestenje za sve koji nisu culu da je preminuo,vec davno,crno beli premijer,glavni sponzor kuba koji osnovase neki tamo.....

straja

pre 5 godina

Lepo je pre neki dan rekoh...gledajte svoje rivale napredak,cukarucki za vas su nislije FILADELFIJA!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija