• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

11.03.2019

11:02

RASULO U PARTIZANU -  I ILIEV PODNEO OSTAVKU! Crno-beli ostali i bez sportskog direktora

Partizan

RASULO U PARTIZANU - I ILIEV PODNEO OSTAVKU! Crno-beli ostali i bez sportskog direktora

Podeli vest

Jutro posle odluke Zorana Mirkovića da podnese ostavku na mesto trenera Partizana isti potez je povukao i dosadašnji sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev, koji se u ponedeljak povukao sa ove funkcije

Kako je naveo za Telegraf, deo ogdovornosti za loše igre vicešampiona Srbiji snosi i on i zbog toga je odlučio da učini isti korak kao i Mirković.

Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više - rekao je Iliev za Telegraf.

Iliev, koji je na ovu funkciju stupio u oktobru 2015. godine, rekao je da ne želi da drugi snose odgovornost za ono što je deo i njegove nadložnosti.

Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost. Želim da se zahvalim predsedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj saradnik, već prijatelj i brat - rekao je Iliev i smatra da je ovakav potez moralan čin.

MIRKOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Partizan ostao bez trenera posle poraza na Voždovcu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

ODAVNO SI TREBAO DA ODEŠ I SPASEŠ KLUB PROPASTI. BOJIM SE DA JE SADA PREKASNO. KOLA SU SE GADNO POKRENULA NIZBRDO.

bobetko

pre 5 godina

Čime te je Vazura, čovek koji se zakačio na Partizanovu venu, zadužio. Pa, valjda bi on i Vučela trebali prvi da "lete"!!!

Marko

pre 5 godina

E KAD SVAKOG PROGLAŠAVAMO LEGENDAMA KLUBA I SLIČNO,TREBA DOVESTI OZBILJNE LJUDE I AKO JE POTREBNO ŽRTVOVATI JOŠ KOJU SEZONU ALI RADITI NA DALJE STAZE OVO JE SRAMOTA ZA PARTIZAN I SRPSKI FUDBAL.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija