• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

15:03

NOVI SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA? Saša Ilić hoće u fotelju, jedan njegov uslov je PREPREKA!

Partizan

NOVI SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA? Saša Ilić hoće u fotelju, jedan njegov uslov je PREPREKA!

Podeli vest

Ivica Iliev je otišao, ko će sesti u užarenu fotelju sportskog direktora u Humskoj 1? Legendarni Saša Ilić je prva opcija, ali... Do dogovora još uvek nije došlo jer as crno-belih ima uslove koje čeka da mu se ispune

Ilić traži autonomiju sportskog sektora u radu. To je dobio bez problema. Kako javljaju beogradski mediji on je već dva puta pregovarao, neke uslove je dogovorio, ali postoji jedan kamen spoticanja. 

On traži da se iznese koliko je tačan dug Partizana. Želi da se angažuje revizorska kuća i da se pred navijače stavi tačna cifra. Kako iz Humske već neko vreme stižu oprečne informacije, jasno je zašto ne žele da objave sve transparentno.

Ilića bi sačekao ugovor na tri godine, i on je taj koji će dovesti novog trenera u Partizan. Kapiten želi u fotelju, samo ima svoje uslove. Verovatno ne želi da se opeče kao njegovi prethodnici.

Navijači crno-belih imaju strah, da li će klub "pojesti" i voljenog kapitena?

FRKA U HUMSKOJ! Uprava oči u oči sa igračima Partizana!

NEĆE NI DA ČUJE! Mijatović, Jokanović i Tumba molili Batu da ostane u Partizanu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

NE PRIHVATAJ TO. OVI SU MNOGO MUTILI. NEĆEŠ USPETI NIŠTA DA URADIŠ PA ĆE TE NAPLJUVATI NI KRIVOG NI DUŽNOG.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija