• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2019

14:58

KAKO ĆE PARTIZAN DO EVRO LICENCE? Čelnici crno-belih imaju plan!

Partizan

KAKO ĆE PARTIZAN DO EVRO LICENCE? Čelnici crno-belih imaju plan!

Podeli vest

Partizan do 31. marta mora da izmiri dugovanja poveriocima u iznosu od 2.500.000 evra kako bi klub prošao monitoring UEFA i dobio dozvolu da se takmiči u letnjim kvalifikacijama

I pored izuzetno teške finansijske situacije, novac mora pod hitno da bude pronađen, dug izmiren ili reprogramiran. U Humskoj 1 imaju plan, a to je trošenje novca od  nedavno potpisanih sponzorskih ugovora sa Dunav osiguranjem i Telekomom Srbija, prenosi Mozzartsport. U prvom slučaju reč je o novom poslovnom partneru, a u drugom o obnovi dogogodišnje saradnje. Telekom godišnje finansira Partizan sa oko 1.500.000 evra.

To naravno ne bi rešilo sve probleme. Tako crno-bele opterćuje dug od 55.000 evra povodom "slučaja Nikola Vujović", odnosno duga prema ugašenom Mogrenu.

- Javni izvrštelj Nemanja Protić je zloupotrebom službenog položaja, potpuno neshvatljivim pravnim tumačenjem, izvršio zaplenu 55.000 evra, pod izgovorom da nigde ne piše da je Apelacioni sud ukinuo presudu Višeg suda. A Apelacioni sud je ukinuo raniju presudu Apelacionog suda kojom se potvrđuje presuda Višeg suda i Partizanu se omogućava da ponovi postupak. Trebalo bi upoznati javnost da se dobijena presuda na sudu ne postuje se od strane očigledno instruisanih izvršitelja - rekao je za Mozzart sport Vladimir Vuletić.

VODI SE SPECIJALNI RAT PROTIV PARTIZANA! Vučelić: Postoje problemi, potrebna pomoć države!

U Partizanu su uvereni da trenutak zaplene 55.000 evra nije slučajno izabran, da je tajming podešen baš u jeku borbe za dobijanje UEFA licence, da je reč o opstrukciji kako bi se crno-beli sapleli na tom putu. 

Foto: Starsportphoto

 

Klub iz Humske je pre deset dana isplatio poslednju rata u vrednosti od 300.000 evra italijanskom menadžeru Serđu Bertiju za transfer Stefana Savića u Mančester Siti 2011. Ali, rate na ime transfera Ognjena Ožegovića, Đorđa Ivanovića i Nemanje Nikolića čekaju Čukarički i Spartak. 

VODI SE SPECIJALNI RAT PROTIV PARTIZANA! Vučelić: Postoje problemi, potrebna pomoć države!

Prvotimci poput Saše Ilića, Vladimira Stojkovića, Miroslava Vulićevića, Bojana Ostojića, biće zamoljeni da i ovog puta potpišu reprogram dugova kako bi Partizan lake pronašao put do dobijanja licence.

- Ne možemo da garantujemo da će Partizan igrati grupnu fazu evropskog takmičenja, ali moramo da obezbedimo uslove da postoji šansa da je igramo. To je primarni zadatak. Svoju sudbinu u klubu vezujem direktno za to pitanje a lični stav je da Partizan ne sme sa dve godine uzastopno ne igra grupnu fazu evropskog takmičenja, posebno zbog ranije izgovorenih reči da je UEFA najveći Partizanov „sponzor". Rekao sam da neće biti lako, međutim, u Partizanu se zna: nikad nije lako ali je uvek (posebno kada se uspe) lepo. Uspećemo - dodao je potpredsednik kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

REPROGRAM, ODLAGANJE? ČEMU TO VODI? DUGOVI SE SAMO GOMILAJU. JEDAN DAN ĆE VAS ZAKUCATI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija