• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

16:56 >> 16:06

(FOTO) SPARTAK NOKAUTIRAO PARTIZAN U HUMSKOJ! Raspad sistema, treći u nizu poraz crno-belih!

Partizan

(FOTO) SPARTAK NOKAUTIRAO PARTIZAN U HUMSKOJ! Raspad sistema, treći u nizu poraz crno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana četiri meča u nizu ne znaju za pobedu u Superligi, poraženi su u Humskoj u 27. kolu od Spartaka rezultatom 3:1


Očekivali su navijači "parnog valjka", nakon trijumfa u Kupu Srbije, na klupi sa Žarkom Lazetićem koji je odmenio Zorana Mirkovića, povratak na pobednički kolosek u Superligi, ali džabe su se nadali.

Ovo je crno-belima bio treći u nizu poraz u šampionatu, četvrti meč bez pobede, i dalje su treći sa 51 bodom, a videćemo da li će tako ostati i nakon što Čukarički u nedelju odigra meč sa Vojvodinom. Za drugoplasiranim Radničkim Partizan kaska 17 poena, a za liderom Zvezdom 21 poen.

Poveo je Partizan pogotkom Rikarda sa bele tačke u osmom minutu meča, ali je Denković posle sjajne akcije izjednačio na 1:1 desetak minuta kasnije, dok je posle katastrofalne greške domaćina Đenić preokrenuo rezultat u 50. minutu. Tačku je u 94. minutu stavio Obradović - 3:1.

Partizan je dobro otvorio meč, poveo je posle osam minuta igre. Veliku grešku napravili su gosti, tačnije odbrana Spartaka. Fudbaler Subotičana je igrao rukom i dosuđen je jedanaesterac za crno-bele.  Rutinski je Rikardo Gomeš realizovao jedanesterac i stigao do 14. gola u prvenstvu. Nikolić je nekoliko minuta kasnije propustio odličnu šansu da duplira prednost i usledila je kazna. 

Foto: Starsportphoto

Slavlje igrača Spartaka

U 17. minutu Spartak je izjednačio na 1:1 posle lepe kacije. Tufegdžić je dodao loptu do Denkovića, koji je okrenuo Nemanju Miletića i sa oko 15-ak metara matirao nemoćnog Stojkovića.

Do kraja poluvremena je Partizan imao nekoliko solidnih prilika, ali je do drugog dela utakmice samo doživeo dva peha. Zbog povreda je ostao bez desnog beka Nemanje Miletića, a potom i Danila Pantića.

Subotičani su izuzetno agresivno ušli u drugih 45 minuta i brzo im se to isplatilo. Golu je kumovala katastrofalna reakcija odbrane Partizana posle centaršuta sa strane. Lopta se od Miletića odbila do Đenića, koji je sa peterca poslao u mrežu! Spartak vodi 2:1! 

Pokušali su crno-beli do kraja meča do dođu bar do remija, ali bili su to jalovi pokušaju, dok je Spartak strpljivo čekao šansu iz kontre. Jednu takvu je iskoristio u četvrtom minutu nadoknade vremena. Obradović je dotukao grogirani tim Žarka Lazetića za 3:1!

 

Partizan - Spartak 1:3 (1:1)
 

Strelci: Rikardo u 8. minutu, penal - Denković u 17, Đenić u 50. minutu, Obradović u 94. minutu

Stadion: FK Partizan. Sudija: Miloš Milovanović.

Partizan: Stojković – N. R. Miletić (od 27. minutu Šehović), Valijente, Pavlović, N. G. Miletić – Šćekić (od 57. Kosović), Zdjelar, Zakarić, Pantić (od 40. minuta Tošić) – Nikolić, Rikardo.

Spartak: Ostojić – Tekijaški, Kerkez, Otašević, Milošević – Glavčić, Maričić – Tufegdžić (od 68. Mladenović), Đenić, Denković – Obradović

Foto: Starsportphoto

 

TOK UTAKMICE:

DRUGO POLUVREME

94. minut - GOL! Spartak stavlja tačku - 3:1! Opet kontra Spartaka, Denković je proigrao Obradovića, a on rutinski savladao Stojkovića za konačnig 3:1.

90. minut - Igraće se još 6 minuta!

87. minut - Pukušavaju igrači Partizana ali su to jalovi pokušaji. Sve se završava oko kaznenog prostora.

82. minut - Bila je ova velika prilika za Partizan. Zakarić je šutirao, ali pravio u golmana Ostojića, koji je sačuvao vođstvo "golubovima".

78. minut - Nova kontra Spartaka, nakon što je  Rikardo izgubio loptu. Denković je šutirao sa ivice šesnaesterca, a Stojković je uhvatio živu loptu.

 

Foto: Starsportphoto

 

76. minut - Brza kontra Subotičana, ali se spetljao Glavčić i propala je prilika za goste.

69. minut - Sa ivice šesnaesterca pokušao je levi bek Miletić, a golman gostiju Ostojić je bio na mestu i skrenuo loptu u korner.

66. minut - Slobodan udarc za Partizan sa 18 metara,  izveo je Zoran Tošić. Prebacio je živi zid, ali lopta je za malo završila kraj gola Spartaka.

64. minut - Velika šansa za Rikarda u petercu Spartaka, ali mu je pobegla lopta i prilika je propala.

63. minut- Zakarić je raspalio po lopti, ali ide tik pored stative.

58. minut - Odmah pokušaj Kosovića, ali bilo je to slabo, pa je golman Spartaka bez problema uhvatio loptu.

Foto: Starsportphoto

 

57. minut - Žarko Lazetić vrši izmenu. Umesto Aleksandra Šćekića, na terenu je Nebojša Kosović.

53. minut - Još jedna prilika za Spartak, umalo 3:1 za goste. Imali su crno-beli sreće, pogodio je prečku Denković.

50. minut - GOL! Spartak vodi 2:1! Nakon centaršuta s desne strane, lopta se odbila od Nemanje Miletića, došla do Đenića koji se najbolje snašao u gužvi i  matirao Stojkovića za preokret gostiju!

48. minut - Mogao je sad Partizan do prednosti. Zoran Tošić je sve uradio, prošao po desnoj strani, dodao loptu Nikoliću koji očajno  šutirao kraj desne stative i šansa je propala.

Foto: Starsportphoto

45+4  - KRAJ PRVOG POLUVREMENA! 

45. minut - Sudija je susret produžio četiri minuta

40. minut - I Pantić izlazi, na terenu je Tošić.

38. minut - Probleme sa povredom ima i Nemanja Nikolić! Dobio je jak udarac i ukazuje mu se pomoć.

33. minut - Denković je još jednom šutirao sa distance, ovoga puta Stojković je uz mnogo muke uspeo da odbrani.

31. minut - Nova šansa za Rikarda! Dobra je bila akcija, ali nije uspeo da ubaci loptu u mrežu.

27. minut - Šehović je na terenu, Miletić (desni bek) nije mogao da nastavi.

23. minut - Nemanja Miletić ima problema sa povredom skočnog zlogba, i veliko je pitanje da li će moći da nastavi utakmicu.

Foto: Starsportphoto

17. minut - GOOOOOOLLLLL - Uzvratio je Spartak! Denković je matirao Stojkovića za 1:1! Bila je ovo prava bomba igrača gostiju!

15. minut - Spartak igra bolje posle gola, Subotičani su sve više na polovini Patizana.

8. minut - GOOOOOLLLLL - Crno-beli vode, strelac je Rikardo sa bele tačke!

Foto: Starsportphoto

7. minut - Penal za Partizan! Jedan igrač gostiju je igrao rukom, a sudija je pokazao na belu tačku.

6. minut - Partizan je jako krenuo, posle pokušaja Zakarića, šutirao je i Pavlović, ali je golman Spartaka Ostojić na mestu.

3. minut - Frka odmah na startu, Rikardo je šutirao, lopta je pogodila igrača Spartaka, a napadač je gestikulirao da je rival igrao rukom. Sudija je ostao nem.

1. minut - Susret je počeo!

14.48 - Partizan u ovaj duel ulazi posle dva poraza u Superligi.

14.42 - Posle sukoba sa trenerom, Nemanja Nikolić nalazi se u stratnih 11 crno- belih.

14.40 - Dobar dan i dobro došli na blog posvećen utakmici između Partizana i Spartaka, na ovom meču mogla bi da bude određena sudbina Žarka Lazetića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gipsani

pre 5 godina

Како сад? Па рекли сте после Напретка да ћете бити шампиони. Главу горе, идемо на титулу! Ово је случајно.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17