• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

19:31

GAGIĆ JE MORAO DA OSTANE MIRAN NA PROVOKACIJE! Trinkijeri: To je deo našeg posla!

Partizan

GAGIĆ JE MORAO DA OSTANE MIRAN NA PROVOKACIJE! Trinkijeri: To je deo našeg posla!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je povodom incidenta centra crno-belih Đorđa Gagića na meču protiv FMP-a da sportista mora ostati miran na provokacije protivnika, čak i da su posredi one najprljavije

Gagić se u drugoj četvrtini meča u Železniku sukobio sa Aleksandrom Bursaćem zbog čega su obojica košarkaša isključena, a Trinkijeri nikako ne želi da opravda gest svog igrača, kojeg su u jednom trenutku saigrači jedva smirili.

Provokacije su deo našeg posla. Profesionalni sportista mora ostati mirne glave i skoncentrisan na utakmicu, čak i ako su provokacije prljave - rekao je Trinkijeri posle poraza od FMP-a. 

(VIDEO) UMALO TUČA U ŽELEZNIKU! Gagić HTEO DA BIJE Bursaća, držala ga četvorica!

Italijanski trener je rekao da je FMP bio prilično motivisan protiv Partizana, a njega to ne čudi, jer tim iz Železnika dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom.

(FOTO) FMP ODREDIO PAROVE POLUFINALA ABA LIGE! Partizan poražen u Železniku

Čestitam FMP na zasluženoj pobedi. Oni su mlada ekipa Crvene zvezde i to sve govori o njihovoj motivaciji. Svaka im čast na prikazanoj borbi - rekao je Trinkijeri i bio nimalo blagonaklon prema novinarima kada su ga pitali o nervozi na utakmici:

Šta me to pitate, zar niste gledali utakmicu - uzvratio je Trinkijeri kontrapitanjem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija