• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

11:14

IMA LI SPASA ZA PARTIZAN? Crno-beli duguju 3,3 miliona evra!

Partizan

IMA LI SPASA ZA PARTIZAN? Crno-beli duguju 3,3 miliona evra!

Podeli vest

Vaterpolo klub Partizan, sedmostruki prvak Evrope, godinama kuburi sa finansijskim problemima, a čini se da nikada nije bila gora situacija

Crno-beli grcaju, pokušavaju da zatvore finansijsku konstrukciju i odu na gostovanje u Dalmaciju u reginolnom takmičenju, čak mu i direktni rivali pomažu u toj misiji. 

- Tavorenje, improvizacija, stagnacija... Čini mi se da je bolje i da izgubimo službenim rezultatom, nego ovako da se mučimo i zavisimo od drugih - rekla je za "Sportski žurnal" finansijska direktorka VK Partizan Tatijana Rakas.

TUGA, PARTIZAN NEMA PARA ZA ODLAZAK U SPLIT! Išli smo autobusima poput onog iz filma KO TO TAMO PEVA, spavamo u NAJBEDNIJIM HOTELIMA...

Nema sponzora, nema novca ni za igrače, za plat, grejanje, klub je u blokadi za 200 miliona dinara. U celoj prošloj sezoni do današnjeg dana, Partizan je isplatio tek 2,5 plate.

- Naš ukupan dug je oko 400 miliona dinara (3,3 miliona evra) i gotovo 90 odsto odlazi na Poresku upravu i javna preduzeća kao što su EPS i Gradska čistoća. Oni su nas i blokirali, ne zato da bi nam napravili štetu, već zbog činjenice da bi protokom vremena njihova potraživanja mogla da budu zastarela, pa, nas je EPS mogao milion puta od 2011. godine da isključi sa mreže i to nije činio - istakla je ona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
renda

pre 5 godina

Važno je da svi timovi iz SD CZ imaju para i dovode koga hoće i kada hoće.Naročito FK koji je,ne tako davno,bio u dugu više od 50 miliona evra.Ali...ovo je srbija,bre!

tro1

pre 5 godina

Hahah bankomat kazes, a ovamo gasi. Ne razumem. U naprednoj Srbiji je nepozeljno sve sto nosi ime Partizan. Ali dobro, nicija nije do zore gorela.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija