• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

14:37

CRNO-BELI SPREMNI ZA ZVEZDU, Partizan STREPI samo zbog Gagića!

Partizan

CRNO-BELI SPREMNI ZA ZVEZDU, Partizan STREPI samo zbog Gagića!

Podeli vest

Trener Partizana Andrea Trinkijeri pred plej-of seriju sa Crvenom zvezdom može da odahne, trebalo da ima sve igrače na raspolaganju za susret s crveno-belima

Protiv FMP-a nisu igrali Vanja Marinković i Stefan Janković, a po svemu sudeći oni bi trebalo da budu spremni za okršaj protiv Crvene zvezde, prenosi Mocartsport.

Čeka se rasplet situacije oko Đorđa Gagića i dešavanja na utakmici protiv FMP-a kada su ga jedva zadržali da ne prebije Aleksandra Bursaća. Sve zavisi od disciplinski organi ABA lige, a u Partizanu se nadaju da će imati milosti prema košarkašu. 

(VIDEO) UMALO TUČA U ŽELEZNIKU! Gagić HTEO DA BIJE Bursaća, držala ga četvorica!

GAGIĆ JE MORAO DA OSTANE MIRAN NA PROVOKACIJE! Trinkijeri: To je deo našeg posla!

Probleme sa povredama imali i Aleks Renfro, Aleksej Nikolić, Ognjen Jaramaz i Rade Zagorac, ali su svi  u trenažnom procesu, igrali su u Železniku, tako da će biti spremni za dueč sa večitim rivalom. 

Prvi meč srpskog dvoboja u polufinalu ABA lige igra se 23. marta (19.00), drugi meč je zakazan za 30. mart (19.00), a eventualna majstorica bi se igrala 6. aprila (20.00). Zvezda ima prednost domaćeg terena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija