• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

15:36

GAGIĆ DOBRO PROŠAO! Kažnjan samo novčano, može da igra protiv Zvezde!

Partizan

GAGIĆ DOBRO PROŠAO! Kažnjan samo novčano, može da igra protiv Zvezde!

Podeli vest

Navijači ne moraju da strepe, Partizan će u prvom polufinalnom okršaju sa Crvenom zvezdom imati pomoć Đorđa Gagića

Kako prenosi Blic, Gagić neće biti drastično kažnjen zbog isključenja u poslednjem kolu ligaškog dela sezone protiv FMP-a u Železniku.

Đorđe Gagić i Aleksandar Bursać, koji su učestvovali u incidentu, biće sankcionisani samo novčano. Podsećanja radi, Gagić je Bursaća jurio po terenu, morala su četvotica saigrača da ga drže dok se nije smirio. Dobro je prošao, pa će "parni valjak" u okšaju sa ljutim rivalom biti jači za reprezentativnog centra.

KREĆE PLEJ-OF LUDNICA! Kladionice uz Zvezdu, Partizan autsajder!

(VIDEO) UMALO TUČA U ŽELEZNIKU! Gagić HTEO DA BIJE Bursaća, držala ga četvorica!

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 19 časova, dok se drugi meč igra sedam dana kasnije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

DA JE U PITANJU IGRAČ ZVEZDE, ODRAPILI BI GA BAR DVE UTAKMICE NEIGRANJA.

moma52

pre 5 godina

Isti čovek,o trošku države ima dva kluba u istom rangu takmičenja igra poslednju utakmicu pred polufinale protiv Partizana,na krv,nož,provokacije.Ne tako davno, iz istog grada, nisu mogle da igraju tri ekipe u ABA ligi,pa se Mega preselila u Kraljevo,pa zatim u Sr.Mitrovicu.Zašto FMP i Mega ne igraju KLS,kada ne igraju međunarodna takmičenja? U okruženju moraju da igraju i to bezuslovno.Ovu neregularnost trpe ovi iz Hrvatske,Slovenije i CG,jer bez ABA lige oni ne bi imali kome da promovišu svoje vitamine i trgovinske lance,a pogotovo Cedevitu ne zanima titula u ABA,jer ona nema ni publike i igra čisto marketinški,krenu kao ambiciozno i onda u kolotečinu,pa se kao malo ponovo dignu.Naka Ćoki kaže ,kada je toliko transparentan,šta je njegova gospođa,nije dama,(srednji prst),izgovorila kada je Gagić napuštao parket.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija