• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2019

08:09

KOKEZA POSLAO SAVU U PARTIZAN! Klub iz Humske novog trenera dobio u dogovoru s predsednikom FSS!

Partizan

KOKEZA POSLAO SAVU U PARTIZAN! Klub iz Humske novog trenera dobio u dogovoru s predsednikom FSS!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza poslao je Savu Miloševića (45) u Partizan, saznaje Informer

Milošević je u sredu i zvanično postavljen za trenera crno-belih, a čelnici kluba iz Humske novog šefa stručnog štaba doveli su u dogovoru sa Kokezom!

Savo je juče raskinuo ugovor sa FSS, čiji je bio potpredsednik, i danas će potpisati jednogodišnji ugovor s klubom u kojem je ponikao. Legendarnom golgeteru najpre je ponuđeno da preuzme funkciju sportskog direktora, ali je nekadašnji reprezentativac to odbio i poručio da bi radije bio trener.

Navijači skeptični

 

Čelnici Partizana želeli su da za trenera dovedu neko poznato ime omiljeno među "grobarima" kako bi donekle smirili nezadovoljne navijače. Ipak, veliko je pitanje da li je Milošević pravo rešenje u tom smislu. Prve reakcije navijača nisu pozitivne, sudeći po porukama na društvenim mrežama.
- Milošević jeste veliko ime i poznat partizanovac, ali reakcije navijača nisu baš najbolje, pre svega jer on nema nikakvo trenersko iskustvo - objašnjava izvor Informera.

Iznenadio javnost

Predsednik Partizana Milorad Vučelić saglasio se s tim Miloševićevim predlogom, a potom je pristanak dao i Slaviša Kokeza. Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u srpskom fudbalu, dolazak Miloševića u Partizan trebalo bi značajno da popravi odnose FSS sa crno-belima.

- Kokeza je imao poslednju reč kod prelaska Miloševića u Partizan. Savo ga je pitao šta misli o ideji da sedne na klupu crno-belih, a Kokeza mu je rekao da bi to popravilo odnos FSS i rukovodstva crno-belih. Nije tajna da su u Partizanu bili nezadovoljni tretmanom u srpskom fudbalu. Ovo će biti korak ka rešavanju tog problema - objašnjava naš izvor.
 

Ćurčić odbio, Đuričić u stručnom štabu

Iako je u utorak uveče gotovo izvesno bilo da će prvi pomoćnik Savi Miloševiću u Partizanu biti nekadašnji selektor Radovan Ćurčić, došlo je do preokreta i njegovo mesto zauzeće iskusni Milan Đuričić (57). Ćurčić je odbio dolazak u Partizan, jer želi u inostranstvo. Miloševiću će pomagati Đuričić, bivši trener Vojvodine i Radničkog Niša. S njima u stručni štab dolaze kondicioni trener Marko Stojanović, kao i analitičar Nenad Cvetković. Među Miloševićevim saradnicima ostaće i doskorašnji v. d. trenera Žarko Lazetić.

Miloševićev dolazak u Humsku iznenadio je javnost, pre svega zbog činjenice da je on bio žestok protivnik sadašnje uprave. Pre nepune tri godine, na izbornoj sednici Skupštine Partizana, Milošević je bio na strani Nenada Bjekovića i oštro se protivio imenovanju Milorada Vučelića za predsednika kluba.

Savo je tad čak pokušao i da se potuče sa članom Upravnog odbora Milanom Obućinom, a imao je i verbalni okršaj s potpredsednikom crno-belih Vladimirom Vuletićem.

- Je li ovo Skupština ili pijaca? Nemoj da moliš, nego se skloni odavde, pošto ne znaš da vodiš Skupštinu - govorio je Milošević Vuletiću u maju 2016. godine pred kamerama.

Izvor blizak Partizanu objašnjava da je taj sukob daleko iza njih i da je Milošević i u međuvremenu dolazio u Humsku kao gost.

- To je tad bila borba za vlast, a Savo sada u Partizan dolazi na klupu. Svi znaju da je bio ljut na upravu, ali to ga je prošlo. Uostalom, često je bio u počasnoj loži s Vučelićem, Vazurom i Vuletićem prošle i ove sezone - tvrdi naš izvor.

PARTIZAN POTVRDIO: Savo Milošević je novi trener!

SADA JE I ZVANIČNO! Savo Milošević seo na Partizanovu užarenu klupu!

Često menja strane

Savo je i ranije umeo da menja strane i mišljenja. Tako je bio najveći protivnik Tomislava Karadžića, koji ga je kasnije postavio za potpredsednika FSS, gde je bio do juče. Na izborima 2016. godine bio je u taboru s bivšim predsednikom Draganom Đurićem, kojeg je prethodno žestoko kritikovao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Ja sam cuo od jednog igraca Partizana da ce ga igraci oterati za 3 meseca...Zivi bili pa videli.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija