• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2019

17:11

RADNIČKI JE IZAZOV, ALI MI SMO PARTIZAN! Milošević optimista pred sudar sa Nišlijama!

Partizan

RADNIČKI JE IZAZOV, ALI MI SMO PARTIZAN! Milošević optimista pred sudar sa Nišlijama!

Podeli vest

Novi trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je predstojeći duel protiv Radničkog iz Niša u polufinalu Kupa Srbije pravi izazov za crno-bele, ali da se zna koji je krajnji cilj kluba iz Humske

Namestilo se da Partizan dobije rivala u polufinala Kupa u danu kada je Milošević i zvanično predstavljen za trenera, pa je imao priliku i da sazna šta će mu biti jedan od najvećih izazova do kraja sezone.

Iz iskustva koje je Partizan ove godine imao sa Radničkim, a i generalno s obzirom na formu i sve ono što su oni prikazali, sigurno je da nas čeka težak protivnik i pravi izazov za nas. Imamo određeni period da pripremimo ekipu da probamo da dobijemo taj dvomeč sa Radničkim, pa da onda vidimo šta ćemo u eventualnom finalu. U svakom slučaju biće izuzetno teško - rekao je Milošević.

MILOŠEVIĆ PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Nemam čarobni štapić! Želim da pobeđujem, NE PUŠTAM NI SINA od osam godina na fudbalu!

Bivši potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije je ipak naglasio veličinu kluba koji vodi.

- Veliko poštovanje prema Radničkom, ali mi smo Partizan, a cilj Partizana je da osvoji Kup - zaključio je nekadašnji golgeter.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija