• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal.rs

29.03.2019

09:29

BORBA TRAJE, PARTIZAN OD LICENCE DELI 500.000 EVRA! Tošić potpisao reprogram, ILIĆU I OSTOJIĆU SVE PARE!

Partizan

BORBA TRAJE, PARTIZAN OD LICENCE DELI 500.000 EVRA! Tošić potpisao reprogram, ILIĆU I OSTOJIĆU SVE PARE!

Podeli vest

Partizan je rešio jedan problem, našao je trenera, u četvrtak je promovisan Savo Milošević, ali crno-belima i dalje gori pod nogama kada se radi o Evropi

Do 31. marta moraju da izmire sve obaveze prema poveriocima kako bi prošli monitoring Evropske kuće fudbala i stekli pravo da se od leta ponovo bore za plasman u grupnu fazu. Uprava danima pokušava da regulIše potraživanja sadašnjih i bivših igrača, klubova sa kojima su poslovali, zaposlenih u Radnoj zajednici...a mora da sakupi oko 2.500.000 evra.

Kako prenosi Žurnal i na tom planu crno-beli privode posao kraju, pa je tako potpis na reprogram dugova stavio i Zoran Tošić.On je u četvrtak dobio deo prinadležnosti, posle čega je rešio da ostatak dugova odloži i tako pomogne crno-belima da prođu monitoring. 

PARTIZAN NA KORAK OD IZBACIVANJA IZ EVROPE! Klubu iz Humske zbog BESPARICE preti potpuna KATASTROFA!

VODI SE SPECIJALNI RAT PROTIV PARTIZANA! Vučelić: Postoje problemi, potrebna pomoć države!

To je većina igrača potpisala tokom minulih dana, osim kapitena Saše Ilića i štopera Bojana Ostojića, koji su istrajni u zahtevima, ništa nisu potpisivali. Zbog toga  će njima, najavljuje Žurnal, tokom dana biti isplaćeno sve što su minulih godina zaradili.

KAKO ĆE PARTIZAN DO EVRO LICENCE? Čelnici crno-belih imaju plan!

LOVA DO KROVA - MENADŽERIMA OD SUPERLIGAŠA 4.780.000 EVRA! Otkriveno KOLIKO SU NOVCA DOBILI od Zvezde i Partizana!

Partizanu je, kako navodi isti izvor, ostalo da reši pitanje višegodišnjeg poreza prema Republici Srbiji. Dugovanja nezvanično iznose oko 500.000 evra i bez intervencije sa vrha državnog aparata ovaj problem, uveravaju u Humskoj, nije moguće rešiti. Ipak, postoje nagoveštaji da će se upravo to desiti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
veteran

pre 5 godina

Ako je vest oko sase Ilica tacna onda je on za mene zauvek zavrsio u Partizanu.Sramotna odluka kapitena .

AS

pre 5 godina

ZAŠTO SRAMOTNA ODLUKA? ČOVEK JE POŠTENO GINUO NA TERENU I VUKAO PARTIZAN I SAMO TRAŽI SVOJU PLATU. TI STISNI UPRAVU PA VIDI GDE JE NJEGOV NOVAC. SAD JURE DRŽAVU A ZA DRUGE VIČU DA JE DRŽAVNI PROJEKAT.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija