• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2019

09:07

PARTIZAN U PROBLEMU PRED ČUKARIČKI! Crno-beli oslabljeni pred derbi sa "brđanima"!

Partizan

PARTIZAN U PROBLEMU PRED ČUKARIČKI! Crno-beli oslabljeni pred derbi sa "brđanima"!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana neće moći da se suprotstave Čukaričkom u punom kapacitetu pošto će zbog parnih žutih kartona okršaj za treće mesto propustiti napadač Nemanja Nikolić

Letošnje pojačanje iz subotičkog Spartaka je u Kruševcu zaradio četvrti žuti karton što ga je automatski izbacilo iz kombinacije za duel protiv "brđana", pa će trener Savo Milošević morati da potegne za drugim rešenjima.

Kao što je bio slučaj još od dolaska Zorana Mirkovića na klupu Partizana, Nikolić je obično meč počinjao sa Rikardom u paru, pa ćemo videti da li će Milošević tražiti parnjaka napadaču sa Zelenortskih ostrva ili će ga ostaviti usamljenog u špicu.

PARTIZAN NA KORAK OD ISTORIJSKE SRAMOTE! Crno-beli pred košmarom ako ne dobiju Čukarički

Partizan i Čukarički igraju u sredu od 19 sati na stadionu u Humskoj, a eventualni novi kiks crno-belih još više bi ih udaljio od trećeg mesta za kojim zaostaju dva boda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija