• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2019

09:55

SAVO, BEŽI IZ PARTIZANA! Politička stranka pozvala Miloševića da napusti Humsku!

Partizan

SAVO, BEŽI IZ PARTIZANA! Politička stranka pozvala Miloševića da napusti Humsku!

Podeli vest

Zelena stranka pozvala je svog člana Sava Miloševića da podnese ostavku na mesto trenera Fudbalskog kluba Partizan i na taj način pošalje poruku da fudbal u Srbiji mora da se vrati duhu i pravilima fer-pleja i zakona

Kako se navodi u saopštenju, Zelena stranka smatra da Milošević ne treba na sebe da preuzima odgovornost za zakulisne radnje koje Partizan i srpski fudbal "vuku u sve dublje blato korupcije".

- Kao velika fudbalska i sportska legenda, Milošević ne treba svojim autoritetom da daje kredibilitet 'grobarima' srpskog fudbala i Partizana, koji godinama zarad lične koristi urušavaju sport u našoj zemlji, a kao član Zelene stranke treba i ličnim primerom da pokaže naš odnos prema upropaštavanju fudbala u Srbiji - kazao je predsednik te stranke i poslanik Goran Čabradi.

SAVO NAJAVIO NOVO POJAČANJE! Psiholog stiže u Partizan!

Ta stranka je navela da političke stranke i sportisti među prvima moraju da se bore protiv anomalija koje sportske klubove pretvaraju u privatne firme koje mešetare i posluju u sivoj zoni.

- Naša obaveza, i obaveza vrhunskih sportista, što je Milošević nesumnjivo bio, i jeste, je da stanemo u odbranu vrednosti, koje jedno društvo čine uredjenim, a sport bi, u svojoj osnovi, trebalo da predstavlja vrhunsku društvenu vrednost - navodi se u saopštenju te stranke.

Milošević je preuzeo prvi tim Partizana pre nedelju dana, nakon što je klub zbog loših rezultata napustio dotadašnji trener Zoran Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Savo mora prvo da dokaže da svojim ponašanjem ni sam nije doprineo ovakom stanju u fudbalu, ja mislim da jeste, On, Kokez i ostala družina.

Mito

pre 5 godina

Kreteni, on im diže rejtingi verovatno ulaže novac, a oni komanduju. Tipično srpski

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija