• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2019

13:51

NADAM SE DA NEĆE BITI UDARACA ISPOD POJASA! Trinkijeri "namirisao" Balkance: Pritisak je ovde BRUTALNIJI!

Partizan

NADAM SE DA NEĆE BITI UDARACA ISPOD POJASA! Trinkijeri "namirisao" Balkance: Pritisak je ovde BRUTALNIJI!

Podeli vest

Trener košakaša Partizana Andrea Trinkijeri uporedio je predstojeći okršaj Crvene zvezde i Partizana u majstorici polufinalne serije ABA lige sa boksom, ali je naveo da se nada da neće biti udaraca ispod pojasa

Italijanski stručnjak veruje da će u subotu finalista ABA lige biti poznat posle plemenite borbe, kao u boksu, a ne nakon prljavih igara.

- Ova serija je kao boks meč. Prva runda je pripala Zvezdi, druga nama, treća i poslednja biće sve ili ništa. Moraš da budeš agresivan, pametan. Obožavam boks, plemenitu veštinu. Samo se nadam da neće biti udaraca ispod pojasa. Da bude fokus, pravi, sportski meč, muški. Pripremamo se da budemo još bolji. Mentalno, fizički, taktički. Jedna utakmica - poručio je Trinkijeri na treningu crno-belih.

PROZIVAJU ME ISTI ONI KOJI SU VREĐALI DŽAJIĆA! Mijailović nikad ŽEŠĆI prema čelnicima Crvene zvezde

Italijan je istakao da pritisak u košarci nije ekskluziva Srbije, ali je za razliku od drugih zemanja van balkanskog podneblja višak "krvi" karakterističan za našu državu.

Nisam iz Beograda, nisam kompletno sa Balkana. Ako ne vičem, ne galamim, ne čupam kosu, ne znači da ne brinem i da ne primećujem stvari. Svi mi smo dosta godina u ovom biznisu. Videli smo mnogo stvari. Pritisak u Srbiji nije ekskluziva, ali je brutalnije, ima više "krvi". Nadam se da taj brutalni pritisak neće uticati na na ljude koji imaju težak posao, pod tim mislim na sudije. Svi smo videli prvi meč i vrhunske sudije su osetile pritisak, jer je bio izvanredan. Samo želim da ne bude još jedan Belošević koji je u nekim situacijama osetio pritisak. Nije to lako, teško je to preživeti - rekao je Trinikijeri.

ZBOG OVOGA JE NOVICA "UBICA"! Veličković sa GIPSOM igrao derbi!

On je podsetio da su prethodna četiri duela protiv Crvene zvezde rešena na jednu loptu i da je takav scenario retko kada viđen u Evropi.

-  Pre polufinalne serije sam rekao da je ovo veliki momenat za srpsku košarku i bio sam u pravu. Poslednje četiri utakmice su se rešile na jednu loptu. To nema niko u Evropi. Bile su taktičke situacije, energija, talenat, igrači, publika i to je jako važno za srpsku košarku. Da postoji takmičenje. Imamo fantastičnu vizit kartu sa ove četiri uzastopne utakmice koje su ovako rešene - poručio je Trinkijeri.

On je poručio i da očekuje rezulatski neizvesntan derbi verujući da sudije neće podleći pritisku, dok je informacije o zdravstvenom biltenu ekipe ostavio za petak, kada je redovna konferencija za medije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija