• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.04.2019

15:22

ILI POBEDIŠ ILI ZAVRŠAVAŠ ABA LIGU! Nikolić: Oni osećaju veći pritisak, nisam čitao saopštenja!

Partizan

ILI POBEDIŠ ILI ZAVRŠAVAŠ ABA LIGU! Nikolić: Oni osećaju veći pritisak, nisam čitao saopštenja!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Aleksej Nikolić rekao je da očekuje tešku utakmicu sa Crvenom zvezdom u trećem susretu polufinalne serije plej-ofa ABA lige

Predstojeći majstoricu Aleksej je opisao jednostavnim rečima "ili pobediš ili završavaš ABA ligu".

- Kao i svaka dosad mislim da će biti teška i fizički naporna utakmica. Mislim da će biti dosta kontakata u napadu i da će se svaka odbrana tretirati kao najbitnija u sezoni. Ulog je veliki ili pobediš ili završavaš ABA ligu. Spremamo se na taj način za utakmicu - rekao je Niklić novianrima u hali "Aleksandar Nikolić".

Bek Partizana ističe da će i treći susret možda rešiti jedna lopta.

- Svaki napad i svaka odbrana će biti bitna i mislim da će i ovaj meč možda ići na jednu loptu. Nikad se ne zna. Treba da razmisljamoo o sebi da idemo na pobedu - rekao je on.

ARENA BI BILA MALA ZA MAJSTORICU! Zvezda deli besplatne ulaznice za odlučujući meč protiv Partizana!

Meč sa Crvenom zvezdom za Partizan je možda jedna o najvažnijih utakmica u polednih pet godina.

- Iskreno, ne znam da li smo nešto mnogo razmišljali o tome. Samo smo u ritmu utakmice i spremamo se kao da je poslednja utakmica. Znamo šta je ulog i samo o tome razmišljamo - naveo je Nikolić.

Nikolić je objasnio i koliko je pshihički teško što je period između utakmica sedam dana.

- Specifično je zbog svega, a s druge strane mislim i da je dobro što imama dovoljno vremena da popravimo neke greške i da nadogradiš dobre stvari. Ima i dobrih i loših strana - rekao je on.

On je objasnio i koliko je opterećenje što se majstorica igra pred navijačima Crvene zvezde, a koliko saopštenja iz oba kluba.

- Iskreno, nisam ni čitao saopštenja i ne znam o čemu se radi. Biće vruć teren kao i na prvoj utakmici. Očekujem i jaču atmosferu. Na kraju, mi igramo na terenu i to je ono što se broji - rekao je Nikolić.

BUDUĆNOST OTIMA ABA LIGU ZVEZDI I PARTIZANU! Skandal drma region, Bartomeu i Đukanović u centru pažnje!

Istakao je da je crno-belima prednost u duelu sa Zvezdom može da bude to što su mlad tim.

- Tokom sezone sam govorio da to što smo mlad tim, da tu energiju koju imamo i ako je pokažemo na pravi način, mislim da da oni možda teško odgovore na to. Opet, u ovakvim utakmica gde se igra za finale bitni su detalji i sitnice. Moraćemo da budemo oprezni i spremni na sve - rekao je Nikolić i dodao da se i on i ekipa dobro osećaju: 

- Dobro se osećam, dobro tempiram formu kao i ostatak tima. I poslednje dve utakimice kada smo izašli na teren dobro smo se osećali. Mislim da nema preteranih problema - poručio je Nikolić.

Plejmejker Partizana govorio je i koji je tim pod većim pritiskom.

- I mi nismo imali popravni na prošloj utakmici. Malo je pritisak na njima, ali ne treba previše razmišljati već uživati u ovoj poziciji da možemo da se borimo za finale ABA lige -  zaključio je Nikolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija