• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2019

21:24

PARNI VALJAK JE POČEO DA SE POMERA! Trinkijeri uprkos porazu veruje da je proces tek krenuo!

Partizan

PARNI VALJAK JE POČEO DA SE POMERA! Trinkijeri uprkos porazu veruje da je proces tek krenuo!

Podeli vest

Uprkos ubedljivom porazu od Crvene zvezde trener košarkaša Partizana Andrea Trinikeri izjavio je da je "parni valjak" počeo da se pomera i da se neće zaustaviti dok se crno-beli ne vrate tamo gde pripadaju

Partizan nije uspeo da načini odlučujući korak u polufinalnoj seriji sa Crvenom zvezdom i plasira se u finale ABA lige, ali je Trinkijeri izgledao spokojno, svestan kakvu je situaciju zatekao kada je preuzeo ekipu u novembru.

Čestitam Zvezdi. Bili su favoriti i uspeli su u majstorici. Mislim da su bili bolji, čvršći i projektovani su da se vrate u Evroligu. Imali su jedan poraz u sezoni, a ovo za nas nije kraj trke. Proces je krenuo. Mi smo napravili, moramo da se setimo odakle smo počeli, ko je bio od kada sam stigao u novembru. Polako smo se digli i borili smo se četiri utakmice na jednu loptu, danas nismo uspeli da se efikasno borimo. Nije trenutak za dublje analize, još su vruće glave, ali znam da je proces krenuo. Parni valjak je počeo da se pomera i neće se zaustaviti dok se Partizan ne vrati gde pripada - rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare.

(VIDEO/FOTO) SILOVITA ZVEZDA PREGAZILA PARTIZAN! Perperoglu doneo crveno-belima novo finale ABA lige!

Italijanski stručnjak je naveo da je trebalo da crno-beli izdrže malo duže, ali da u tome nisu uspeli. Rekao je da ne može da zameri ekipi na borbi, ali da je kvalitet bio sporan.

- Mislim da smo se borili, da smo pokušavali da izdržimo, ali nismo dovoljno,. Mislim da nije stvar u borbi, nego u kvalitetu. Morali smo da pogodimo bar pet-šest trojki više. Oni su zatvorili reket i moraš pogoditi da igraš. To je košarka, nije fudbal - rekao je Trinkijeri.

On je naveo da je smanjena distanca u odnosu na večitog rivala.

Mnogo smo radili, jedan trofej smo uzeli, smanjili smo distancu, ali to nije dovoljno da se umanje sve loše stvari. Danas je moglo biti svakako. Mogli smo mi da puknemo, oni, svaka akcija je mogla da ode na drugu stranu. Nismo pogodili kad je trebalo i onda smo upali u problem. Imamo mladu ekipu koja se nije snašla najbolje psihološki - rekao je Trinikeri uz opasku:

- Idemo dalje.

Zanimljiva stvar dogodila se na početku konferencije kada je nepoznati čovek odlučio da pokloni boksersku rukavicu Italijanu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija