• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2019

09:45

VUČELIĆ PONOVO UDARIO NA "GROBARE"! Himna navijača Partizana je "UPRAVA NAPOLJE"!

Partizan

VUČELIĆ PONOVO UDARIO NA "GROBARE"! Himna navijača Partizana je "UPRAVA NAPOLJE"!

Podeli vest

U Humskoj je stanje više nego haotično... Predsednik Partizana Milorad Vučelić još jednom je udario na "grobare". Ovoga puta poslao je oštru poruku navijačima crno-belih

- Navijanje za Partizan pretvara se u kakofoniju različitih glasova, ne huk podrške onima koji igraju. Tribine postaju pozorište nekih drugih igara koje nisu fudbal. Vređanje uprave u sezonama u kojima je Partizan osvajao prvenstva, kao i duplu krunu, najbolje svedoče o tome o čemu je reč - rekao je Vučelić za "Sportski Žurnal".

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Meč Voše i Partizana nije regularan zbog kašnjenja?

On je nastavio oštro.

''Uprava, napolje'' postaje himnja naših navijača, što je veoma loše i utiče na igrače i igru. Prekid u Novom Sadu najbolje to govori.

Crno-bele izvesno očekuje nova kazna zbog dešavanja u Novom Sadu.

-  Sve te kazne i na domaćoj i na međunarodnoj sceni plaća upravo klub - pručio je Vučelić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kica

pre 5 godina

...kada bi se uprava odrekla navijaca koji stete igracima i klubu svojim prozivkama tada bi bilo mnogo vise pravih partizanovaca na stadionu........

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija