• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.04.2019

10:27

POTPUNO ISKRENO! Tošić svestan da Partizan mora još da uči!

Partizan

POTPUNO ISKRENO! Tošić svestan da Partizan mora još da uči!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da će se truditi da bude još bolji i da se nada da će i ekipa biti kako vreme bude odmicalo

- Drago mi je zbog gola protiv Voše. Trudiću se da nastavim u ovom ritmu i da budem jos bolji. Žao mi je što nije sviran penal nad Urosevićem pri rezultatu 1:1. Na snimku se vidi da je bio. Utakmica bi mogla da ode u našem smeru - rekao je Tošić.

Partizan je u nedelju izgubio od Vojvodine u Novom Sadu, što mu je peti prvenstveni poraz u poslednjih šest utakmica.

Tošić je ponovo bio najbolji u svom timu, kao i u kolu pre toga u pobedi nad Čukaričkim.

VUČELIĆ PONOVO UDARIO NA "GROBARE"! Himna navijača Partizana je "UPRAVA NAPOLJE"!


Utakmica u Novom Sadu bila je prekinuta zbog nedozvoljenog ponašanja gostujuće publike.

- Mislim da prekid nikom nije prijao. Nastavili smo da pokušavamo, ali neshvatljivo je da dozvolimo da primimo gol u poslednjim minutima. Nekada kada ne moźeš da pobediš, bitno je i da ne izgubiš. Ali, očigledno da moramo još puno da učimo - kazao je Tošić.

Partizan je sezonu pred plej-of završio na trećem mestu.

- Naš cilj je i bio da završimo na trećem mestu. Igraćemo derbi na "Marakani", ali utakmice sa konkurentima za Evropu igramo kod kuće i to je ono što je bitno - naveo je Tošić.

On je rekao da je Partizan imao napornu nedelju i da veruje da će ekipa izgledati bolje već od naredne utakmice.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija