• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2019

16:31

UVREDE SKUPO KOŠTALE PARTIZAN! Crno-beli bez publike u borbi za treće mesto!

Partizan

UVREDE SKUPO KOŠTALE PARTIZAN! Crno-beli bez publike u borbi za treće mesto!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana izaći će na megdan ekipi Čukaričkog ove subote od 19 časova, ali će u borbu za treće mesto Superlige Srbije morati bez pomoći navijača

Crno-beli nikako da izađu iz krize, a iz dana u dan dočekaju ih nove loše vesti. Ove srede Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je stadion u Humskoj do daljeg.

U HUMSKOJ NEMAJU NI EVRO! Bio na pragu povratka u Partizan, odabrao Voždovac jer je STABILNIJI!

Dakle, to znači da će Partizan biti bez pomoći sa tribina ma meču protiv Čukaričkog u prvom kolu plej-of, ali kako je stadion suspendovan do daljeg, pitanje je koliko će zaista ekipa Sava Miloševića igrati pred praznim tribinama.

Podsetimo, pristalice crno-belih napravile su skandal u Novom Sadu na gostovanju Vojvodini povicima "Pola Mađar, pola ustaša" i tako ponovili prekršaj zbog kog su u prošlosti već bili kažnjavani 2017. godine.

RAZLIČITI CILJEVI! Zvezda juri rekorde, Partizanu visi Evropa!

Do kraja sezone Parni valjak će u Humskoj odigrati četiri utakmice u prvenstvu: protiv Čukaričkog (13.4.), Mladosti (1.5.), Napretka (5.5.) i Proletera (19.5.). Za sada je signo da će tim sa Banovog Brda dočekati praznan stadion, a ostaje nejasno da li će na još nekom meču kapije u Humskoj biti zatvorene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija