• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2019

20:52

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN UBEDLJIV PROTIV ČUKARIČKOG! Crno-beli bez trzavica srušili "brđane"!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN UBEDLJIV PROTIV ČUKARIČKOG! Crno-beli bez trzavica srušili "brđane"!

Podeli vest

Mnogo lakše nego što je to bio slučaj pre desetak dana, fudbaleri Partizana slavili su na domaćem terenu protiv Čukaričkog sa 3:0 u prvom meču plej-ofa Superlige Srbije

Daleko od toga da su gosti sa Banovog brda u subotu uveče bili bezopasni, imali su i ovaj put nekoliko prilika da ugroze Stojkovića, ali mu je ovaj mu mreža ostala netaknuta.

Posle uvodnih ispitivanja snaga i minuta u kojima je Partizan nešto češće bio u posedu lopte, prvi ozbiljniji pokušaj na meču imao je mladi Tedić iz Čukaričkog, koji je za malo postigao efektan pogodak nakon loba Stojkovića.

Propuštenu priliku "brđana" iskoristio je Partizanov napadač Rikardo, koji se odlično izborio za poziciju i doneo vođstvo crno-belima u 31. minutu.

Ovim rezultatom se i otišlo na odmor, a crno-beli su do drugog podotka stigli već na startu nastavka kada se Zakarić odlično snašao i u 52. uvećao prednost.

Do kraja meča rezervista Čukaričkog Luka Luković je imao odličnu šansu da prepolovi prednost Partizana, ali je još jedan gol viđen na drugoj strani kada je u 87. Zdjelar iskoristio odličan pas Saše Ilića i postavio konačan rezultat.

Ovom pobedom Partizan je došao do 30. boda, tri više od Čukaričkog i sada sa trećeg mesta zaostaje osam bodova za niškim Radničkim, sa kojim se u sredu sastaje u polufinalu Kupa Srbije.

PARTIZAN - ČUKARIČKI 3:0 (1:0)

Strelac: Rikardo u 31, Zakarić u 52. i Zdjelar u 87. minutu za Partizan.

Stadion: Partizana. Sudija: Novica Anđelovski.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić (od 85. Simljanić) - Zakarić (od 73. Ilić), Ivanović (od 64. Tošić), Pantić - Rikardo.

ČUKARIČKI: Belić - Stevanović, Šapić, Kopitović, Bogosavac - Docić, Đorđević (od 56. Luković) - Ovusu, Stojanović, Kajević (od 68. Kovač) - Tedić (od 56. Mudrinski). 

Kraj!

90+3' Zamalo i da se Urošević upiše u listu strelaca, ali Belić mu je odbranio udarac. Nekoliko sekundi kasnije sudija Anđelovski je svirao kraj!

87' GOOL! Zdjelar povećava prednost Partizana na 3:0. Partizanovog vezsitu je odlično proigrao imenjak Ilića, a ovaj je provukao loptu kroz noge Beliću.

86' Previše se zaigrao Tošić i prekombinovao.

83' Ništa se specijalno nije dešavalo u prethodnih 15-ak minuta na stadionu u Humskoj. Partizan ima sigurnu prednost i ostalo je još malo da upiše novu pobedu protiv "brađana"

67' Pokušao je Urošević da uposli saigrače u kaznenom prostoru rivala, ali je jedan fudbaler Čukaričkog izbacio loptu u korner.

60' Neverovatna situacija pred golom Čukaričkog. Pantić je centrirao, Pavlović je za malo zakasnio da zakači loptu, a "kratki" su bili i Rikardo i Ivanović. Potencijalno dobra prilika po crno-bele je propala.

59' Odlična prilika za rezervistu Luku Lukovića. Mudrinski se odlično gradio i uposlio Lukovića, koji je iz prve pokušao da savlada Stojkovića, ali je iskusni golman briljantno intervenisao.

52' GOOL! Partizan vodi sa 2:0. Strelac je Goran Zakarić. Reprezentativac BIH je iz dva navrata pokušao da savlada Belića, prvi put mu to nije uspelo, ali mu je iz popravnog pošlo za rukom.

46' Počelo je drugo poluvreme u Humskoj.

Poluvreme

45' Završeno je prvo poluvreme u Humskoj. Partizan je iz najbolje prilike došao do prednosti sa kojom odlazi na odmor.

43' Dobar pokušaj Miletića, ali lopta je otišla pored gola. Izuzetnu oštrinu je imala lopta Partizanovog beka, srećom po gol Belića udarac nije bio dovoljno precizan.

41' Odličan napad Čukaričkog posle duže vremena. Docić je odlično odložio loptu do Ovusua, a ovaj je raspalio svom snagom i pogodio Pavlovića. Lopta se odbila do još jednog igrača Čukaričkog, koji je loše šutirao.

31' GOOL! Partizan posle nešto više od pola sata igre vodi sa 1:0. Strelac je Rikardo Gomeš, koji se maestralno oslobodio čuvara i savladao Belića. Bio je to 16. gol napadača sa Zelenortskih ostrva.

30' Dobar napad Partizana i centaršut Zakarića, ali Šapić odlično interveniše.

24' Zanimljiv pokušaj Tedića. Mladi fudbaler se odlučio da lobuje Stojkovića, iskusni golman je već bio savladan, ali je lopta ipak završila pored gola.

17' Još jedan pokušaj nakon ubačene lopte iz slobodnog udarca Pantića. Sada se oprobao Zakarić, ali bez veće opasnosti.

Foto: Starsportphoto

 

13' Solidan pokušaj Nemanje R. Miletića posle prodora po desnoj strani završio je na spoljnjem delu mreže.

9' Dobar ubačaj Pantića iz slobodnog udarca doneo je gužvu u kaznenom prostoru "brđana" posle kojeg je sevnula kontra gostiju preko Ovusua. Ipak, ona je završena prekršajem gostujućih igrača.

Foto: Starsportphoto

 

7' Prekšraj nad Tedićem prekida napad Partizana. Čukarički ima priliku da organizuje svoj napad ka golu domaćina.

4' Docić je uputio centaršut ka golu Partizana, ali je pomoćni sudija Milovan Ristić podigao ofsajd.

1' Meč je počeo.

- Prohladno vreme uticalo je na prilično slabu posetu u Humskoj.

Foto: Starsportphoto

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija