• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

16:37

PARTIZAN U PROBLEMU PRED GOSTOVANJE RADNIČKOM! Standardni dvojac ne putuje u Niš!

Partizan

PARTIZAN U PROBLEMU PRED GOSTOVANJE RADNIČKOM! Standardni dvojac ne putuje u Niš!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana neće imati velikih kadrovskih problema pred duel protiv Radničkog iz Niša u Kupu Srbije, ali će zato predstojećeg vikenda morati da u prvenstveni duel uđu znatno oslabljeni

Trener crno-belih Savo Milošević neće moći da računa na neizostavni dvojac - golmana Vladmira Stojkovića i desnog beka Nemanju R. Miletića.

Obojica su javno opomenuti na subotnjem meču protiv Čukaričkog u Humskoj, a pošto im kartoni ne važe za Kup utakmice, oni će se preneti na prvenstvo, odnosno gostovanje u Nišu, koje je sledeće na redu.

Podsetimo, Partizan najpre u sredu dočekuje klub sa "Čaira" u prvom meču polufinala Kupa Srbije, a zatim protiv istog rivala gostuje u prvenstvu narednog vikenda.

Partizan i Radnički su se sastali dva puta ove sezone i crno-beli još ne znaju za pobedu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mix

pre 5 godina

To ne bi trebao biti problem za CrnoBele! Kljajic sasvim uspesno moze da zameni velikog Stojketa a zato to ne i uradio i stara kajla na desnom beku? Nema problema, ali jeste da je to ipak hendikap! Zlatko Sehovic tkodje moze da odigra na desnom beku, a ne vidim da to ne bi uradio i mister Gorila, Pavlovic! Ma nema problema, Savo polako uvodi Partizan u red. Pobedicemo ove dole, koji skidaju gace Zvezdi, u sva tri meca!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija