• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

18:21

(VIDEO) "GROBARI" BESNI NA JAVNI SERVIS! Prilog o Saletovoj čuvenoj trojci iz Istanbula naljutio navijače Partizana!

Partizan

(VIDEO) "GROBARI" BESNI NA JAVNI SERVIS! Prilog o Saletovoj čuvenoj trojci iz Istanbula naljutio navijače Partizana!

Podeli vest

Pre tačno 27 godina košarkaši Partizana pokorili su Evropu. Crno-beli su pobedom u Istanbulu nad španskim Huventudom trojkom Aleksandra Saše Đorđevića došli do trona Starog kontinenta. Međutim, "grobarima" se nije dopao način na koji je javni servis podsetio na ovaj podvig

Naime, "RTS" je u prisećanju na čuvenu utakmicu priču započeo tvrdnjom da se meč odigrao po pravilima koja sada važe, koš Saleta bio bi dovoljan samo za produžetak, ali ne i za pobedu (tada su važila pravila da je trojka udaljena 6,25, dok je danas granica pomerena na 6,75).

To je razbesnelo navijače Partizana koji su odmah reagovali preko Tvitera i osudili ponašanje javnost servisa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

ONI SU KATASTROFA. PA ČOVEK JE UPUTIO ŠUT ZA TRI ZA POBEDU. DA JE TADA BILO POTREBNO SA 6,75 ON BI ŠUTIRAO ALI JE LINIJA BILA NA 6, 25 I SVAKA MU ČAST. POGODIO BI ON TADA I SA 7,25 TO MU JE SUDBINA ODREDILA.

stan collymore

pre 5 godina

ni Liga sampiona nije postojala u fudbalu kad je zvezda postala prvak Evrope.......ne bi je osvojili u ovom formatu za 500godina....i ŠTA SAD??????????

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija