• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

13:53

LALATOVIĆ NE PROMOVIŠE FUDBAL! Milošević odgovorio treneru Radničkog i najavio kombinovani Partizan u Nišu!

Partizan

LALATOVIĆ NE PROMOVIŠE FUDBAL! Milošević odgovorio treneru Radničkog i najavio kombinovani Partizan u Nišu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević prokomentarisao je izjavu kolege iz niškog Radničkog Nenada Lalatovića da će prednost Nišlija u nedeljnom duelu biti nešto lošiji teren nego u Beogradu

Partizan u nedelju gostuje u Nišu u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije, a u najavi meča Lalatović je podsetio da se crno-beli bolje snalaže da "tepihu", dok će ih potpuno drugačiji uslovi dočekati u Nišu.

Milošević se delimično sa tim usaglasio, ali je prigovorio Lalatoviću rečima da se tako ne promoviše fudbal.

Mogu delom da se saglasim sa Lalatovićem, ali mislim da svaka ekipa voli da igra na "tepihu". Radnički je dobra ekipa i ima dobre igrače. Da, biće potpuno drugačiji uslovi, ali ti uslovi su isti i za njih i za nas, ali fudbal je igra adaptacije, to je konstantna koja se ne menja u fudbalu. Govorio sam i ranije da domaći teren treba da predstavlja prednost, tako da razumem da njegova ekipa želi da ima prednost na domaćem terenu. Možda je nefudbalski da insistirate na nefudbalskim uslovima, jer to nije prava promocija fudbala - rekao je Milošević na konferenciji za medije, pa nastavio:

JAKA PORUKA! Šćekić pred Radnički: Najbolji smo kada je najvažnije!

- Imamo više takvih primera u ligi da tereni nezadovoljavaju standarde i da zato ekipe forsiraju ružan fudbal, a ne pada mi na pamet da nekog ubeđujem u ono što svi znamo. Svi vole atraktivan i brz fudbal - rekao je Lalatović.

Milošević je naveo da će zgusnut raspored i blizina večitog derbija (četvrtak) uticati da će u taboru crno-beli biti pred teškim zadatkom da odaberu baš onih 11 koji će moći da savldaju Radnički.

Nastavlja se ubitačni ritam, praktično od kada sam došao u Partizan. Nadam se da smo se navikli na ovo igranje dva puta nedeljno. Čeka nas jedna potpuno drugačija utakmica od one koju smo imali u sredu u kupu, ali to ne umanjuje njenu važnost, jer želimo što pre da obezbedimo to mesto za Ligu Evrope. Biće dosta promena u odnosu na Kup, Stojković i Nemanja R. Miletić imaju kartone. Imamo male probleme, odmorićemo neke igrače, imamo problema i sa potencijalnim kartonima pred derbi, moramo do sutra sve to da iskalkulišemo i da nađemo sastav koji može da osvoji tri boda - rekao je Milošević.

"GROBARI" ŽESTOKO PROZIVALI NIŠLIJE! "Radnički je Zvezdin sluga"

On je ocenio da je prioritet derbi, ali da se ni ostale utakmice do kraja sezone ne smeju zanemariti. Milošević veruje da će biti nešto drugačija utakmica nego u Kupu, ali ne smatra da će biti prevelikih iznenađenja na obe strane.

Milošević se nije obazirao previše na to što će nedeljni meč na "Čairu" suditi Bojan Nikolić, prema kome "gorbari" ne gaje naročito mišljenje. Podsetimo, navijači crno-belih u više navrata su zamerili Nikoliću na njegovom suđenju.

Prvi put za nedosuđeni penal na meču sa Proleterom jesenas u Novom Sadu, pa penal za domaćina na istom meču koji je Stojković odbranio. Na meču Zemun - Zvezda je bio četvrti sudija, pa je u finišu ušao na teren umesto povređenog kolege i oštetio tim iz Gornje varoši. Nikolić je bio centralna figura i na meču Čukarički - Partizan na Banovom brdu kada je propustio da svira kazneni udarac za crno-bele.

Ja sam rekao da ja ne komuniciram sa sudijama, ni za vreme ni posle ni pre utakmice. Zaista neću komentarisati sudije, ni sad ni ubuduće. Nemam taj deo u svojim sastancima pred utakmicu, niti obraćam pažnju na to - zaključio je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiDe2018

pre 5 godina

Naravno, on ne mora da se obazire ko ce da sudi jer o tome vode racuna ljudi iz UPRAVE (VVV). Sceanrio je u potpunosti isti od pre dve godine, samo je umesto zvezde, sada Radnicki iz Nisa na udaru, jer je u pitanju plasman za finale kupa. Niko i ne spominje "LOSU" sezonu, puno poraza i neresenih rezultata. Sada su im samo Radnicki i Lalatovic na meti. Ali to je PARTIZAN. Oni drugacije i ne umeju. Psiholoski pritisak preko beogradskih medija, svojih pacovskih kanala u visokim fudbalskim i sudijskim organizacijama Srbije. Do samog pocetka revansa studiozno, licemerski napadace igrace Radnickog, trenera. Provocirace na sve nacine. Zeleo bih da se igraci i trener Radnickog izdignu iznad ovog nivoa seljacizma iz humske 1.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija