• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

10:31

(VIDEO) PARTIZAN VEĆ ZAVRŠAVA PRVO POJAČANJE! Džin sa Filipina stiže među crno-bele?

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN VEĆ ZAVRŠAVA PRVO POJAČANJE! Džin sa Filipina stiže među crno-bele?

Podeli vest

Iako se tekuća sezona još uvek nije završila, košarkaši Partizana mogli bi da dobiju pojačanje na poziciji centra. Klub iz Humske zainteresovan je za "džina sa Filipina" Kai Sota, talentovanog 17-godišnjaka visokog neverovatnih 217 cm

Ekipa Partizana mogla bi da dobije veliko pojačanje pred sam kraj tekuće sezone. Talentovanom Sotu predviđa se jako uspešna karijera, a crno-beli bi želeli da se što pre dočepaju njegovog potpisa. 

(VIDEO) OGROMNO PRIZNANJE ZA TALENTOVANOG KOŠARKAŠA! Srbija će imati predstavnika na NBA kampu!

Golobradi momak trenutno nastupa za Ateneo blu iglse sa Filipina, tima koji se takmiči u šampionatu koji je konstruisan po ugledu na američku koledž košarku. Njegov otac Ervin Soto takođe je bio košarkaš i nastupao u matičnoj zemlji. Igrao je takođe na poziciji centa, ali sa, za tu poziciju, skromnih 201 cm visine. Koliko je Soto čudo prirode, svedoči i podatak da je visina prosečnog Filipinca svega 163,5 cm.

O interesovanju Partizana za Sota pričao je srpski trener Rajko Toroman za filipinske medije. Neverovatno zvuči podatak da je mladi košarkaš viši čak 55 centimetara od prosečnog stanovnika Filipina što je mnoge ostavilo u ludu. Već sada ga porede sa čuvenim Kinezom Jao Mingom (229 cm), a takođe mu se predviđa i izlazak na NBA draft u narednim godinama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija