• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2019

15:25

MILOŠEVIĆ SKIDA PRITISAK SA IGRAČA: Derbi nije biti ili ne biti, imamo još četiri utakmice da obezbedimo Evropu!

Partizan

MILOŠEVIĆ SKIDA PRITISAK SA IGRAČA: Derbi nije biti ili ne biti, imamo još četiri utakmice da obezbedimo Evropu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević pred 160. večiti derbi protiv Crvene zvezde (četvrtak, 19.00) rekao je utakmica specifična, ali da "nije biti ili ne biti"

Naša situacija je i dalje jako komplikovana, ali trudimo se da je iz nedelje u nedelju popravljamo. Poslednja utakmica u Nišu možda predstavlja rezultatski korak unazad, ali mislim da je ekipa u dobroj meri odgovorila na sve ono što smo tražili. Okrećemo se onome što nam dolazi. Ova utakmica je mnogo bitna za nas. Posle toga imamo još četiri da obezbedimo izlazak u Evropu, što je najbitnije za nas. Utakmica ima svojilu specificnu težinu, ali nije biti ili ne biti - rekao je Milošević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Foto: Starsportphoto

 


Milošević je upitan i da li se seća poslednjeg derbija kada je bio igrač.

- Nemam pojama koji mi je bio poslednji derbi. Ne volim statistku, svoju karijeru sam arhivirao. Znam šta derbi predstavlja, on je bez obzira na stanje na tabeli i stanje u klubovima uvek poseban. Atmosfera i pritisak se osećaju. Često se događalo da ono što zamislite pre derbija, da ne ostvarite na samoj utakmici. U dobroj meri će i sutra biti tako. U derbijama odlučuju neke druge stvari, a ne nekakva taktička rešenja.

Foto: Starsportphoto

 



Milošević nije žele da komentariše suđenje i izbor Novaka Simovića za glavnog sudiju. Partizan i Crvena zvezda u večiti derbi ulaze posle poraza od Radničkog, odnosno Čukaričkog.

- Te dve utakmice u prethodnom periodu koje smo igrali sa Zvezdom mogu da pomognu, jer je ekipa pokazala da mogu da izađu na kraj. Ova dva poraza neće uticati ni na nas ni na Crvenu zvezdu. Ko se odupre pritisku, taj će biti u prednosti. Znam šta navijači očekuju. Ne znam dali ćemo da osvojimo Kup, ali mi moramo da obezbedimo učešće u Evropi. Ako osvojimo Kup to će biti bonus, a igrači i ja smo dužni da obezbedimo Evropu - rekao Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija