• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzart Sport

26.04.2019

13:17

DA JE U ŠKOTSKOJ PARTIZAN BI BIO U STEČAJU! Karadžić spreman da pomogne bivšem klubu, ali pod jednim uslovom!

Partizan

DA JE U ŠKOTSKOJ PARTIZAN BI BIO U STEČAJU! Karadžić spreman da pomogne bivšem klubu, ali pod jednim uslovom!

Podeli vest

Bivši predsednik FK Partizan Tomislav Karadžić prati dešavanja u bivšem klubu i spreman je da pomogne u izlazu iz krize, ali se boji da bi njegova pomoć mogla da dovede do nezadovoljstva određenih pojedinaca

Bez obzira na to što više od decenije nije u klubu, Karadžić je svestan u kakve se nevolje uvukao trofejni klub iz Humske, pa predlaže da partizanovci, gde i sebe svrstava, pomognu crno-belima.

Partizanu je potrebna pomoć svih pravih partizanovaca, u kojem obliku i načinu, nije ni bitno. Spreman sam da pomognem klubu, ali ako će to da prođe u dobroj atmosferi, da ne bude povređenih, nezadovoljnih. Na prvom mestu, najvažnija stvar je da se uradi taj sanacioni program, posle kojeg bi svi imali jasnu situaciju i posle kojeg bi klub mogao da krene dalje - rekao je Karadžić u intervjuu za Mocart sport.

PARTIZAN RASPRODAJE CEO TIM NA LETO! Samo dvojica sigurna u crno-belom, Zvezda pušta napadača

Karadžić je ocenio da klub polako klizi ka stečaju, ali da prilike u Srbiji nalažu da ipak neće završiti na ovaj način, kao što je to bio slučaj za Glazgov Rendžersom u Škotskoj.

Ako se ovako nastavi, Partizan se približava stečaju. A, pošto se takve stvari na Balkanu ne rade, ne plaća se ceh na taj način kao što je to uradio Rendžers u Škotskoj, onda bih rekao da se bližimo prinudnoj upravi u klubu - naveo je Karadžić.

(VIDEO) ZDJELAR MOŽE KOMOTNO U GLUMCE! Ovakav pad Partizanovog veziste nije viđen ni u "Otpisanima"

On je zatim objasnio plan koji bi posrnuli klub iz Humske stavio na stabilne noge.

Potrebno je da u klub dođe 10-15 privrednika, da unesu deo novca, a potrebna je i veća pomoć države. Pomaže se nešto oko dobijanja evropske licence, ali to je kap u moru, problemi su mnogo veći. Ne znam sad pouzdano koliki je klupski dug i kakva je njegova struktura, ali verujem da nije mali i da stalno raste, jer prihoda nema ni sa jedne strane. Partizanu je potrebno da se napravi jedan novi model organizacije, po kojem će klubu krenuti od početka, od nule - rekao je Karadžić navodeći da je ključ loše sezone Partizana i slabe selekcije tima nezavidna ekonomska situacija.

(VIDEO) POŠTOVANJE! Evo šta je Saša Ilić rekao na SJAJAN gest "delija"!

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije skrenuo je pažnju na značaj igranja u Evropi.

Potrebno je fokusirati se na borbu za međunarodnu scenu. To je sad najveći prioritet, jer bez Evrope Partizan će se urušiti. Što manje nervoze u finišu sezone, da se u miru dobiju poslednje četiri utakmice. A, posle toga bi bio red da se zakaže klupska Skupština i da se podnesu izveštaji. Imam neodoljiv utisak da je Partizanu potrebna pomoć. Moraju se napraviti neki radikalni potezi, da se napravi sanacioni program, pa za dve-tri godine da se klub vrati na nivo koji Partizanu pripada - naveo je Karadžić i dodao da je crno-belima u ovom trenutku najvažnije jedinstvo.

 Znam da postoji i taj problem koji mora da se reši, te tri frakcije koje se ne slažu. Imam utisak kao da to neko sa namerom radi, da ne bi postojalo jedinstvo među grobarima. Navijači Partizana moraju da budu jedinstveni i bez 15-20.000 ljudi na stadionu nema oporavka - zaključio je Karadžić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 4 godine

Gde bi onda Zvezda bila sa 50 miliona duga koji je nekom "magijom" nestao..?? Koje rasulo u zemlji takav je i fudbal.

Sumadinac

pre 4 godine

Bas lepo od njega!! Zeli da im ponovo pokljnja titule kao nekad dok je bio u FSSu. samo bi budala uradiop tako nesto!! Taj klub ne postoji jos od 1990g kao i njegova tvorevina SFRJ

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija