• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

01.05.2019

09:54

MIJAILOVIĆ PROGOVORIO O OLIMPIJAKOSU! Predsednik Partizana zahteva od Pirejaca da ispune jedan uslov pre ulaska u ABA ligu!

Partizan

MIJAILOVIĆ PROGOVORIO O OLIMPIJAKOSU! Predsednik Partizana zahteva od Pirejaca da ispune jedan uslov pre ulaska u ABA ligu!

Podeli vest

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović istakao je da je vodio razgovore sa čelnicima Olimpijakosa u vezi sa ulaskom pirejskog kluba u ABA ligu iznoseći stav da to ne bi bilo pametno pod bilo kojim uslovima

Prvi čovek crno-belih je rekao da bi ukoliko bi se prihvatila odluka da Olimpijakos od jeseni nastupi u regionalnoj ligi to moralo biti pod uslovom da se Grci obavežu na trogodišnje učestvovanje.

- I Olimpijakos i Panatinaikos su nam se obratili. Imao sam razgovor sa generalnim menadžerom Olimpijakosa, koji je izneo namere. Sigurno da bi ulaskom pirejskog kluba dobili na polju marketinga, verovatno negde i izgubili. Jedan od minimum uslova da Olimpijakos, ako se opredelimo, učestvuje najmanje tri godine. Treba nam svima, klubovima vlasnicima ABA lige da razmislimo i donesemo jedinstven stav, ali važno je da prevlada interes regionalne košarke - rekao je Mijailović u intervjuu za "Večernje novosti".

BARTOMEU OBRADOVAO "GROBARE"! Prvi čovek Evrolige progovorio o učešću Partizanu u elitnom takmičenju!

On se osvrnuo i na nedavnu završnicu ABA lige čestitavši Zvezdi na tituli.

Želeo bih da čestitam igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženo osvojenoj tituli. Ne bih da se bavim događajima van terena jer ne želim da bilo šta bude protumačeno na pogrešan način, što bi moglo da donese štete ABA ligi. Imamo mesto gde ćemo moći otvoreno da diskutujemo, a to je Skupština ABA lige, da jedni druge pogledamo u oči, kažemo šta mislimo. To je, po meni jedini ispravan način, ne samo da izađemo iz ove turbulentne situacije, već da krenemo uzlaznom linijom - rekao je Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija