• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2019

15:07

(FOTO) SLUČAJ "PATIKE" U SUPERLIGI! Partizan kažnjen zbog Gagićeve opreme crno-belih boja, ali je sve poništeno ZBOG LEBRONA DŽEJMSA!

Partizan

(FOTO) SLUČAJ "PATIKE" U SUPERLIGI! Partizan kažnjen zbog Gagićeve opreme crno-belih boja, ali je sve poništeno ZBOG LEBRONA DŽEJMSA!

Podeli vest

Da, dobro ste pročitali... Košarkaški Klub Partizan kažnjen je prvobitno od strane Superlige Srbije sa 6000 dinara jer je centar crno-belih Đorđe Gagić nosio patike različitih boja. Međutim, kada su shvatili zašto se igrač odlučio na taj potez kazna je poništena

Ovog petka stigao je zvanični dopis KLS u kome se na teret stavlja centar Partizana Đorđe Gagić koji je na utakmici drugog kola Superlige protiv Tamiša nosio patike različitih boja.

(VIDEO) ZVEZDA PIKIRALA PRVO POJAČANJE ZA EVROLIGU! Bivši igrač Panatinaikosa stiže na Mali Kalemegdan?

- KK PARTIZAN, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zato što je jedan igrač nosio dve različite patike, shodno čl. 61 G) 16 Propozicija takmičenja - stajalo je u dopisu. 

Međutim, ono što je promaklo odgovornima jeste to da je centar crno-belih nosio model patika poznatog NBA košarka Lebrona Džejmsa pod nazivom "Lebron Equality". Kako je istaknuto u zvaničnom opisu pomenutog modela, ova serija patika napravljena je tako da svaka bude drugačije boje, jedna crna, a druga bela, kako bi se promovisale ljudske vrednosti, odnosno da svako, bez obzira na boju kože, može da ustane i slobodno kaže ono što misli.

PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Cirbes napustio Mali Kalemegdan, poznata naredna destinacija! 

Kako "Mozzartsport" prenosi, predsednik Partizana Ostoja Mijailović obavestio je direktora takmičenja Leona Deleona o svemu pa je kazna naknadno poništena.

Takođe, KLS je kaznila i KK Tamiš istim iznosom jer trener nije bio adekvatno obučen na konferenciji za štampu, KK Dunav je kažnjen sa 24.000 RSD zbog polivanja vode na teren zbog čega je utakmica bila prekinuta, a KK Dinamik 12.000 RSD zbog nedostataka u radu semafora (crvene i žute led sijalice).

Novi Pazar je kažnjen sa ukupno 102.000 dinara –p ratilac ekipe Pazara Dejan Kulundžić kažnjen je sa 54.000 po prijavi sudije na utakmici sa Megom zbog toga što ga je vređao i pretio mu. Aleksej Nešović je kažnjen sa 6.000 zbog tehničke greške, a Mladen Simeunović sa ukupno 42.000 zbog tehničke greške, ali i isključenja zbog nesportskog ponašanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija