• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportklub.rs

05.05.2019

07:10

PARTIZAN KAO KLUB NE POSTOJI! Tumbaković brutalan: Moraju da se dozovu pameti! Mogu li to ovi ljudi? Nisam siguran

Partizan

PARTIZAN KAO KLUB NE POSTOJI! Tumbaković brutalan: Moraju da se dozovu pameti! Mogu li to ovi ljudi? Nisam siguran

Podeli vest

Nekadašnji igrač, trener i čelnik Partizana, danas selektor Crne Gore, Ljubiša Tumbaković jasno i glasno je rekao šta misli o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi klub iz Humske


- Ovog momenta Partizan kao klub ne postoji. Nije ni deo onog sistema i dok se ne budu dozvali pameti i počeli da rade kao što je nekad neko radio onda će Partizan ponovo biti klub - kazao je za Sport klub Tumbaković.

Kaže da nije siguran da sadašnja uprava može da izvuče Partizan iz krize.

- Da li to mogu ovi ljudi? Nisam siguran. Imam deo krivice koju moram da prihvatim. Kada sam se vratio posle inostranstva poverovao sam se ljudima, kojima uvek verujem, da je neka opcija sa tadašnjim predlogom jednog čoveka čije ime ne želim da pomenem, da bude predsednik Partizana. Bio sam deo te priče koja je to prihvatila zarad dobra Partizana bez obzira na to što nisam verovao da taj čovek može to da iznese i ta grupa ljudi koja se kasnije podelila u ove dve frakcije. Jedna je opozicija, a druga u Partizana. Ni jedna ni druga nisu valjale, a ja sam bio deo toga i kajem se što sam to uradio. Ali, to je bilo, prošlo. Sada smo deo druge priče koja ima želju da se Partizan vrati pravim partizanovcima, kada dođeš u klub da imaš kome da se obratiš. Danas kada dođeš neće te ni prepoznati.

TUMBA IMA NOĆNE MORE PRED MEČ ZA LAŽNOM DRŽAVOM KOSOVO! Tumbaković: Nije mi bilo dobro posle žreba!

Tumbaković kaže da bez velike Zvezde i Partizana nema pravog fudbala.

Bez velike Zvezde nema pravog fudbala i derbija, kao ni bez velikog i moćnog Partizana nema pravog fudbala. Moramo da to forsiramo da se podigne na najveći mogući nivo rivalstva. Velika doza poštovanja će uvek biti prisutna prema Zvezdi, a normalno je da više volim Partizan  i uvek ću ga voleti najviše na svetu. Pobeda nad Zvezdom je uvek najdraža, emocije su na najvećem mogućem nivou, kao što su u rupi kada izgubiš - iskreno je reko Tumbaković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 4 godine

A sta je Tumba rekao a da nije tacno? Pozdrav za trenera.

Doca

pre 4 godine

Uspešni su bili kada su vodeći političari vodili klub, kada su uzimali para koliko su poželeli, kada su vezivali sudije, kada su igrali `prijateljske` utakmice-šetalice....a sada tvrdo uz brdo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija