• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Maksbet sport

05.05.2019

17:16

ZAGORAC: NISAM SE POKAJAO ŠTO SAM PREŠAO U PARTIZAN! Košarkaš crno-belih progovorio i o odnosu sa Đorđevićem i Trinkijerijem

Partizan

ZAGORAC: NISAM SE POKAJAO ŠTO SAM PREŠAO U PARTIZAN! Košarkaš crno-belih progovorio i o odnosu sa Đorđevićem i Trinkijerijem

Podeli vest

Košarkaš Partizana Rade Zagorac ističe da se nijednog trenutka nije pokajao što je odlučio da početkom sezone dođe među crno-bele, za koje je naveo da gaji posebne simpatije

Posle odbrane trofeja u Kupu Radivoja Koraća i eliminacije od Crvene zvezde u polufinalu ABA lige, Partizan očekuju završene borbe u Košarkaškoj ligi Srbije, koji Zagorac ne želi da potceni.

Nikada se nisam pokajao što sam došao u Partizan. Sa 23 godine sam imao nekoliko prekretnica u karijeri. Neka vodilja je da je to ono što ja želim. Svaki put sam studiozno radio kada je trebalo da se odluči. Uz to imam simpatije prema Partizanu - rekao je Zagorac u intervjuu za Maksbet radio emisiju "60 minuta sa Vladom i Acom".

PARTIZAN PRED DINAMIK! Trinkijeri: Posle sramote da zaslužimo poštovanje

Bivši košarkaš Mega Bamaksa objasnio je u čemu je razlika između ABA lige i prema njegovom mišljenju nepravedno zapostavljene Košarkaške lige Srbije.

- Moram da kažem da su to sve školovani i košarkaški obrazovani igrači. Razlika između njih i igrača iz ABA lige je fizička sprema. Ako ne budete igrali kako treba oni će vas dovesti na košarkaški nivo i napraviti vam probleme. Sve se svodi na to da li ćete ozbiljnošću i profesionalizmom da dođete do toga da prevlada fizička snaga - naveo je Zagorac istakvaši da je i prestiž koji donosi ovo takmičenje takođe bitan:

- Prestiž je mnogo važan. Partizanu i Crvenoj zvezdi je mnogo važno ko će da pobedi. Uz to, to je dobra priprema za snaredne izazove. Mi radimo na tome da sklapamo kockice i spremamo se za sledeću godinu - rekao je Zagorac.

NIJE SAMO TRINKIJERI! Posle brukanja i kapiten održao bukvicu igračima Partizana!

Perspektivni košarkaš (24) je objasnio i kakvu saradnju ima sa trenerom Partizana Andreom Trinkijerijem.

On je specifičan trener. Svi treneri sa kojima sam radio dolaze iz iste filozofije. Postoji kulturološka razlika, doneo je stvari sa kojima se nisam ranije susretao. Ekstremna pažnja se daje nekim sitne detaljima i očigledna je fanatičnost u radu. Trinkijeri ne prašta ako niste fokusirani na treningu - rekao je Zagorac, a onda progovorio i o partijama koje pruža ove sezone.

Zadovoljan sam mojom igrom, ali nisam prezadovoljan. Od sebe sam uvek tražio mnogo više i mislim da je to ispravna filozofija. Samo to pomeranje lestvice vas tera da postignete više od svog dometa. Negde sam se izgubio u povredi, menjanu trenera i kombinovanju sastava. To je sve razvojni put koji mora da se prođe. Nije lako nositi dres Partizana i Zvezde. I dalje imamo motiv da ostvarimo neke rezultate - rekao je Zagorac i poručio da imao dobar odnos sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem:

OVO NIJE ZAJE*ANCIJA, OVO JE SRAMOTA! Trinkijeri grmeo posle Partizanove očajne igre protiv Tamiša!

Đorđević i ja smo opet na istoj strani, sve je izglađeno. Sve zavisi od moje igre i forme. Nadam se da ću biti na nivou reprezentacije. Ipak, selektor odlučuje koga će da pozove na širi spisak za Svetsko prvenstvo u Kini - zaključio je Partizanov košarkaš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija