• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

06.05.2019

16:21

EVROLIGAŠ KRADE LENDEJLA PARTIZANU! U Beograd stigla ozbiljna ponuda, Australijanac u dilemi!

Partizan

EVROLIGAŠ KRADE LENDEJLA PARTIZANU! U Beograd stigla ozbiljna ponuda, Australijanac u dilemi!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Džok Lendejl mogao bi već posle jedne sezone da napusti Beograd pošto je za njega veliko interesovanje pokazao litvanski Žalgiris, koji je ove sezone ušao u TOP 8 Evrolige

Ponuda litvanskog kluba je stigla u Beograd, ali u taboru Partizana ne žele da se lako odreknu australijskog košarkaša, koji je već u debitantskoj sezoni pokazao zavidan doprinos u timu Andree Trinkijerija.

Argument koji ide u prilog Partizanu je eventualno učešće u Evroligi ukoliko dobije "vajld-kard", dok sa druge strane poteškoću predstavlja okolnost da Žalgiris izlazi sa unosnom ponudom koja u najmanju ruku tera na razmišljanje.

Priče o interesovanju Žalgirisa potvrdio je i sam menadžer igrača Marko Gujaničić, koji nije želeo u razgovoru za Telegraf da se previše upušta u konkretne stvari.

Čuo sam i ja za te priče oko Žalgirisa, ali ne bih ništa da komentarišem. On je trenutno tu u Partizanu, na leto ćemo videti šta će biti dalje. Posle ovakve sezone, normalno je da ima mnogo klubova koji su zainteresovani za njega, a želja nam je da on i naredne sezone ovako dominira. Nije na meni da otkrivam detalje oko ugovora, ugovori nisu javna stvar - izjavio je Gujaničić.

Lendejl je letos prešao u Partizan i već u prvoj sezoni stigao do trofeja Kupa Radivoja Koraća, a do kraja sezone ima priliku da osvoji još jedan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija