• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2019

20:29

BATA JE OTERAO OŽEGOVIĆA DA BI DOVEO ALBANCA U PARTIZAN! Pantić: Za Mirkovićevo vreme smo razigravali reprezentaciju Crne Gore!

Partizan

BATA JE OTERAO OŽEGOVIĆA DA BI DOVEO ALBANCA U PARTIZAN! Pantić: Za Mirkovićevo vreme smo razigravali reprezentaciju Crne Gore!

Podeli vest

Nema kraja tenzijama u Humskoj, a poslednja u nizu došla je na red kada je autor emisije "Partizanov vesnik" Željko Pantić odgovorio na intervjuu selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića u kojem razapinje akutelnu upravu crno-belih

Pantić je Tumbakovićevo "bušenje uprave" Partizana prepoznao u radu nekadašnjeg trenera crno-belih Zorana Mirkovića, koji je na sve načine forsirao crnogorske fudbalere, a kako kaže, išlo se do te mere da je Ognjen Ožegović morao da ode na pozajmicu kako bi se doveo Fatos Bećiraj.

- U neki vid sukoba sa Mirkovićem ušao sam posle utakmice u Kuli protiv Spartaka zbog legendarnog Kiće Kosovića i tog 'must' igranja bez obzira na nivo forme i štetnost po tim koju ima. Tada sam na jednom salašu rekao upravi Partizana da mi ne smemo da budemo razvojni tim reprezentacije Crne Gore. Tu tada nisam mislio na Aleksandra Šćekića i Marka Jankovića koji je bio nosilac ekipe. U toj fazi prelaznog roka, Bata je došao mesec dana pre njegovog kraja, on je rekao da se Ožegović otera iz Partizana i dao bizaran predlog da dovedemo Albanca koji igra za crnogorsku reprezentaciju Fatosa Bećiraja - rekao je Pantić u najnovijoj epizodi "Partizanovog vesnika".

"GROBARI", NEMA RAZLOGA ZA BRIGU! Evo šta je pravi razlog Tošićevog napuštanja igre!

Zatim je konkretizovao namere crno-belih da dovedu Bećiraja.

- Tražio je da se Kići Kosoviću produži ugovor. Tačno se vidi putanja. Zamislite da Partizan otera Ožegovića i dovede Albanca koji jedva govori srpski, koji nije kvalitet, koji mora da bude Ronaldo u ovim zatrovanim odnosima Srba i Albanaca da bi bio predstavljen kao pogodak. Ili je priča bila da se napadne ova uprava kada on ne postigne tri gola na prvoj utakmici pa počnu sa tribina da ga vređaju - rekao je Pantić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dosao djavo po svoje

pre 4 godine

Pa ovaj bolesnik zvezdomrzac Pantic je zreo za Lazu Lazarevica.Pricao onda da kada Zvezda pobedila Liverpul,nikad slabiji Liverpul,a oni izbace Bajerna prvaka Nemacke,i udju u 4 najbolja u Evropi Tako za zadnji derbi kaze bio izjednacen.A Zvezda kod 2:0 Ivanic sta promasio onaj sut povise precke,bili bi 3:0,i jadnici dobiju neki penal i bili ravnopravni.Covek ozbiljan slucaj za dijagnozu.Tako Mirkovica naso on da napada,bolesnik.

Dragan

pre 4 godine

Tumbaković nema pravo da se meša u rad Partizana. Treba ga posjetiti koliko je Srba kupio i privolio da igraju za CG. da bi on ostvario neki rezultat. Savičević je bio jedan od glavnih uzdanica Đukanovića za samostalnu CG, a sada zajedno sa Tumbakovićem krade srpske fudbalere da igraju za tu državicu. Što Tumba ne uzima Hrvate i Bosance, nego se navadio na "svoje" Srbe. Sram ga bilo. A, o Savičeviiću ne treba trošiti riječi. Jedno je bio kao igrač, a drugo je kao čovek i funkcioner. Dve različite osobe.

moma52

pre 4 godine

Ovaj Pantić je toliko zastranio u odbrani VVV da je pitanje, na kakvim je čovek opijatima.Rezultat rada ove uprave je ono što vidimo na terenu i u rosteru tima,a to je ravno katastrofi.Uspeli su da dug od 7-10 mil. eura povećaju na 20 +(verovatno bliže 30),a za vreme svog mandata prihodovali su ogroman novac od transfera i Evrope(izuzimajući poslednju godinu koja je plod lošeg rada i slabe ,a skupe selekcije igrača sa velikim platama).Nas navijače boli nemoć na terenu,a za to nismo mi krivi,jer želimo jak i dominantan Partizan,koji neće strepeti kod kuće od svakog protivnika i ne mora svake godine da uzima titulu,ali mora da igra atraktivan i produktivan fudbal.Tim bez bekova(Miletić nije desni spoljni),a o Uroševiću je izlišno govoriti,jednostavno čovek osim borbenosti(nije dovoljno za Partizan) nema ništa,a kakav je majstor za gluposti to stalno dokazuje.Nismo mi autošovinisti,već ljudi koji vide jadan i bedan Partizan,sa ovom upravom,koja ga četiri godine unižava na svim nivoima,bez izgleda da će biti bolje,naprotiv.VVV ,oprosti im Bože,ne znaju šta i ne znaju ništa da rade.Od kluba su udaljili sve bivše fudbalere,od kojih očekujem da se ujedine i stanu u odbranu Partizana inače ćemo nestati.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija