• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2019

21:29

VIŠE NEĆE ODJEKIVATI BOMBE ILIEVA! Već se zna ko će voditi glavnu reč u Partizanovoj transfer politici!

Partizan

VIŠE NEĆE ODJEKIVATI BOMBE ILIEVA! Već se zna ko će voditi glavnu reč u Partizanovoj transfer politici!

Podeli vest

Detaljnu rekonstukciju ekipe Partizana u predstojećem letnjem prelaznom roku u najvećoj meri će odrediti planovi trenera Sava Miloševića i generalnog direktora Miloša Vazure, koji će preuzeti glavnu reč u rukovođenju transfer politikom kluba

Partizan je drugu sezonu za redom ostao bez titule prvaka Srbije, manje važan trofej Kupa je još u igri, a za razliku od prethodnih sezona u ovoj je aktuelna i strepnja za učešće na evrosceni.

Sve će to imati u vidu Partizanov dvojac zajedno sa ostatkom uprave ne bi li uspeo u nameri da na leto oformi konkurentniju ekipu za narednu sezonu.

BATA JE OTERAO OŽEGOVIĆA DA BI DOVEO ALBANCA U PARTIZAN! Pantić: Za Mirkovićevo vreme smo razigravali reprezentaciju Crne Gore!

Izvesno je da će Partizan tražiti oslonac i u omladinskoj školi iz koje se očekuje potpisivanje ugovora sa nekolicinom igrača, razradiće se i plan na koje od igrača koji su trenutno na pozajmici može da se očekuje da od jeseni daju doprinos timu.

Grupa igrača Partizana na pozajmici nije mala. Reč je o Ognjenu Ožegoviću (Arsenal iz Tule), Sejdubi Sumi (Makabi iz Haife), Gabrijelu Enakeu (Dunarea), Nemanji Stevanoviću, Veljku Birmančeviću (Čukarički), Juriju Vakulku (Arsenal iz Kijeva), Marku Jovičiću (Hibernijans, Malta), Luki Cucinu (Spartak), Jovanu Kokiru, Strahinji Jovanović, Jovanu Trniću (Teleoptik) i videćemo na koga će se struka opredeliti.

"GROBARI", NEMA RAZLOGA ZA BRIGU! Evo šta je pravi razlog Tošićevog napuštanja igre!

Budući da se aktuelni vicešampiona Srbije nalazi u finansijskoj krizi uslediće i neminovna prodaja nosilaca igre, pa će se crno-beli ukoliko dobiju zadovoljavajuće ponude odreći Zorana Tošića, Nemanje R. Miletića i Saše Zdjelara, te prvog strelca ekipe Rikarda Gomeša, dok je fokus da se za veliku svotu novca prodaju i mladi defanzivci Strahinja Pavlović i Svetozar Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija