• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2019

11:22

PARTIZAN REŠIO PITANJE SPORTSKOG DIREKTORA! Evo ko će dovoditi igrače u Humsku!

Partizan

PARTIZAN REŠIO PITANJE SPORTSKOG DIREKTORA! Evo ko će dovoditi igrače u Humsku!

Podeli vest

Ivica Iliev je otšao, Partizan nema sportskog direktora, a izgleda da ga uskoro neće ni dobiti. Potpredsednik tima iz Humske otkrio je ko će obavljati ovu funkciju u redovima crno-belih

- Sve smo bliži konceptu rada engleskih klubova u kojima deo funkcija sportskog direktora obavlja trener. Budući da je naš trener bio dokazan u radu na poziciji sportskog direktora u FSS, duboko verujem da ovaj prelazni rok treba poveriti Miloševiću. Iskustvo mu ne manjka, tako da će biti autonoman u donošenju odluka u meri koju bude mogla da ga prati infrastruktura kluba - rekao je Vuletić za "Kurir".

GOSPODSKI U HUMSKOJ! Milošević o Joviću: Real je idealan izbor!

On se osvrnuo i na to koliki je dug Partizana. Sve su jače glasine da je on oko 40 miliona evra.

Odgovorno tvrdim da je dug prema državi i drugim poveriocima negde između 20 i 21 miliona evra - zaključio je Vuletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija