• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

16:52

SAVO JE PREDVIDEO DOMINACIJU ENGLEZA! Miloševića ne čude finalisti LŠ i LE, a evo zbog čega!

Partizan

SAVO JE PREDVIDEO DOMINACIJU ENGLEZA! Miloševića ne čude finalisti LŠ i LE, a evo zbog čega!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je bilo logično predvideti dominaciju engleskih timova u dva najjača takmičenja pod okriljem UEFA rekavši da je ekonomski faktor u ovom slučaju došao do izražaja

Ove sezone će finalisti Lige šampiona i Lige Evrope doći iz engleske Premijer lige, što uopšte nije iznenađenje za šesfa stručnog štaba crno-belih, koji je devedesetih bio deo ovog prvenstva.

Nije uopšte iznenađenje, to će se dešavati unapred 10 godina, po istom scenariju. Ja sam to već rekao, ali nije bilo teško pretpostaviti, prosto ekonomski razlozi su presudni u ovoj priči. TV prava za Premijer ligu i Čempionšip, prihodi daju ogromnu prednost engleskom fudbalu. Osim desetak klubova u Evropi, niko ne može da se meri sa tim - izjavio je Milošević pred prvenstveni duel protiv Vojvodine.

(VIDEO) DVA POJAČANJA U PAKETU STIŽU U PARTIZAN? Crno-beli naciljali defanzivce!

Za njega nema sumnje da će ovakav trend biti nastavljen i u budućnosti.

Koliko vidim, tako će biti i u budućnosti, ugovor koji je potpisala Premijer liga se meri u milijardama i to će sve ići klubovima. Već sada su u situaciji da dovode najbolje igrače. Već sada su u situaciji apsolutne dominacije i mislim da će se to samo nastavljati u budućnosti - naveo je Milošević.

"OSEĆAM SE SIGURNO U SVOJOJ ZEMLJI"! Oglasio se Ivica Iliev nakon napada huligana!

Trener Partizana je imao svoje viđenje za VAR tehnologiju i razloge zašto joj se Englezi protiv tome.

Koliko znam, i Englezi su protiv VAR-a. Razumem ja velike sile koje su protiv VAR-a. Uvek su neki imali podršku i zaštitu sudija. VAR je za ove naše, ja se ne sećam da smo mi imali podršku sudija. Ja razumem velike kojima ne odgovara VAR - zaključio je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija