• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

17:26

PROTIV VOJVODINE MOŽEMO DA ZAVRŠIMO NEKE STVARI! Milošević motiviše igrače pred duel u Novom Sadu

Partizan

PROTIV VOJVODINE MOŽEMO DA ZAVRŠIMO NEKE STVARI! Milošević motiviše igrače pred duel u Novom Sadu

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da crno-beli u subotu protiv Vojvodine u Novom Sadu imaju prvu ligašku meč loptu i da će crpeti motiv u nedavnom porazu protiv iste ekipe

Dva kola pre kraja prvenstva crno-beli gostuju Vojvodini od koje su poraženi pre nešto više od mesec dana.

Za nas je ovo prva meč lopta kada je liga u pitanju, a čeka nas rival koji nas je jedini nadigrao u prethodnom periodu. Poraženi smo i nadigrani i to nam je dodatni motiv pred Vojvodinu. Igrači moraju da shvate da možemo sutra da završimo neke stvari i da se fokusiramo posle na druge - rekao je Milošević na konferenciji za medije pred duel u Novom Sadu.

SAVO JE PREDVIDEO DOMINACIJU ENGLEZA! Miloševića ne čude finalisti LŠ i LE, a evo zbog čega!

Milošević je rekao da prvi put od kad je seo na klupu Partizana crno-beli dočekuju jedan meč kompletini, ali da će uprkos tome razmišljati da nekog odmori zbog obaveza u Kupu naredne nedelje.

(VIDEO) DVA POJAČANJA U PAKETU STIŽU U PARTIZAN? Crno-beli naciljali defanzivce!

Trener crno-belih je potvrdio da će preuzeti palicu u vezi sa transfer politikom kluba u narednom periodu.

- Biću zadužen za ovaj prelazni rok i spreman sam na to, razgovarali smo o tome. Meni je bitno da imam kontrolu nad tim. Videćemo da li samo za ovaj prelazni rok ili i ubuduće. U dobroj meri prelazni rok je već počeo, grupa ljudi koja se time bavi je već zašla u sve te stvari, ali mora da postoji neko ko će doneti konačnu odluku - izjavio je Milošević i najavio da je već u opticaju nekoliko igrača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17