• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

20:51

PREVIŠE SMO GNJAVILI LOPTU U NAPADU! Trinkijeri briljirao posle pobede u Novom Pazaru

Partizan

PREVIŠE SMO GNJAVILI LOPTU U NAPADU! Trinkijeri briljirao posle pobede u Novom Pazaru

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri pohvalio je igru Novog Pazara u pobedi njegovog tima na gostovanju u ovom gradu, ali je i rekao da su njegovi igrači "previše gnjavili loptu u napadu"

Partizan je zabeležio i četvrtu pobedu ove sezone, žrtve su bili košarkaši Novog Pazara, a za italijanskog trenera nije bilo dileme da njegov tim ne očekuje lak meč.

- Želim da čestitam Oliveru Popoviću na pravoj, tvrdoj, poštenoj partiji. Mislio sam da će tako biti i baš tako je bilo. Oni su pogađali teške šuteve, ali kada imaš veliku motivaciju i ovakav ambijent to se zna desiti. Trebalo je da budemo samo da budemo malo strpljivi i da sačekamo da teški šutevi prestanu ulaziti u koš. Problem je i što mi nismo pogodili ništa, zato smo se malo više gnjavili u napadu nego što je trebalo. Ipak, nije ovo lak teren ni za koga - rekao je Trinkijeri posle trijumfa u Novom Pazaru.

PAZARCI NAMUČILI CRNO-BELE! Partizan se "upalio" u drugom poluvremenu za četvrtu vezanu pobedu u Superligi!

Crno-beli su boljom igrom u drugom poluvremenu stigli do pobede od 81:66, a u narednom meču gostuju u nedelju Slobodi u Užicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija