• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2019

15:52

KRADITE DOK MOŽETE, SMRT ĆE VAS KAZNITI! Potpredsednik Partizana grmeo na čelnike Zvezde!

Partizan

KRADITE DOK MOŽETE, SMRT ĆE VAS KAZNITI! Potpredsednik Partizana grmeo na čelnike Zvezde!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nije mogao da se pomiri sa odlukom da se Crvenoj zvezdi prizna titula iz 1946. godine pa je nakon potvrde na skupštini FSS ponovo grmeo na čelnike crveno-belih

Ovog utorka Zvezdi je priznata i na skupštini Fudbalskog saveza Srbije zvanično priznata titula prvaka države iz 1946. godine. Od 59 delegata 44 glasalo je za, šest je bilo protiv, a predsednik FSS Slaviša Kokeza bio je uzdržan.

NE SMIRUJE SE BURA! VULETIĆ BESAN: Čuveni doktor Terzić prišio zvezdicu pre zvanične odluke!

"Telegraf" saznaje da su protiv dodeljivanja titule Crvenoj zvezdi glasali Miloš Vazura, Nenad Bjeković, Savo Milošević, Tomislav Karadžić, Vladimir Đilas i Miloš Mitrović.

Nije dugo trebalo potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću da se oglasi nakon odluke i kaže šta misli o "večitom" rivalu.

Pripadnicima Zvezdine džamahirije, sledbenicima doktorovog provizorijuma, nastavljačima hrvatske nogometne stoljetne povijesti, zvezdasrpskom svekolikom pučanstvu poručujem rečima velikog Slobe Novakovića: Kradi i živi, živi i kradi, kad možeš - ćorni, gde možeš – mazni. Kradite, kradite još dok ste mladi, dok smrt ne dođe da vas kazni – poručio je u svom stilu potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
San

pre 4 godine

Ovaj nije bas normalan.Poziva na smrt celnika Zcezde sramota.

homić

pre 4 godine

Ovaj ne samo da je seksualno nastran,nego je i lud...

Srba Pravdić

pre 4 godine

Ko o čemu ..... o poštenju! Što ništa ne reče o tituli koju oteše Zvezdi pre tri godine, pored ogromne razlike u bodovima (treneru Božoviću)??? Pa pre toga, bar još pet titula "pod Toletom"??? Umesto da "se pokrije ušima" kao jedan od najodgovornijih U Partizanu za ovu (i prošlu) skandaloznu sezonu i dostojanstveno sa svojim saradnicima u "neuspešnoj" upravi velikog srpskog fudbalskog kluba, koji je "oterao" neke poštene stručnjake i igrače "debeli" histeriše i raznim blamažama skreće t e m u, samo da se održi u upravi i "debelih" para, sram da ga bude. Odlazi bre iz Partizana i našeg fudbala! Zvezdi da čestitaš na organizaciji kluba i ugledaš na njih a s k i n i k a p u dole Milojeviću i igračima kako priliči sportskim funkcionerima i ljubiteljima fudbala, pogotovo akademskom građaninu.

Trismegistos

pre 4 godine

Crvena zvezda je šampion Srbije 1946!!! Treća zvezdica! Bog, pravda i pravo su na našoj strani. Domaći fudbal ozdravlja i lepše se živi! A JSDNDHp. advokatske krave debele iz franjevačkog telećeg samostana u zemunu, ako nastave sa svojom šiptarijom balijskom da muču, cvile i nariču - iskasapiti ili vezati za slobu n. i slične leševe sa groblja, pa deportovati. I krenuti u vraćanje 1986 partijaške otete sportskoj pravdi!!! A i 1999 otete bombama Vuletićeve leve mafije klintonovskih pravnih pedofila, Džona Podeste. I nikako ne zaboraviti Toletov period otimačine i 2017 u čijoj sistemskoj krađi i brojnim neregularnostima je učestvovao debeli pedogej i time otvorio vrata sportskog rata do konačnog istrebljenja. Smrt partizainma, Zvezda je život večni! Podsetiti jugoslovene i na nelegalno ubacivanje 1947 u saveznu ligu, kao i 1955 kad su tako prepošteni lopovi ubacili sebe sa 5 mesta na tebeli u КEŠ takmičenje, kešom osiromašenog naroda, 2014 kupili naše mesto za LŠ, dobili evro licence dva puta, stadion Vojske, a u Vaterpolu , Кošarci 7 miliona evra duga, a još im bazen oduzeli nisu i ugasili sektu ustaško vatikansko mudžahedinsku. Zato će se za kaznu mrtvi glodari večito boriti za 5 mesto u Srpskoj ligi i primati petarde u Evropi, ako uopšte opstanu!

nele011

pre 4 godine

.... pet titula "pod Toletom"...pa jel znas debilu ko vas je tad vodiio, u kom ste rasulu bili, ko je i kakve ste igrace imali vi a kakve mi...KO vas je zapatiosa tim vremenom i periodom i UBEDIO da su to kupljene titule...bili ste BRE u stanju raspada, znas li koliko ste i od koga izgubili utakmica na vasem stadionu...Ponavljate to do BESVESTI jer vam tako GURU rekao...probaj malo sa istinom, bice ti lakse a i MRZNJA ce da splasne...Pa vi ste gori od hrvata....ne brukajte tu posrani kombinaciju cudnih boja,,,

Bane

pre 4 godine

E jado pa vi ste jedini klub posle drugog svetskog rata u kom su igrale ustaše. I imaš obraza da pričaš bilo šta. Tuđmanovo kopile

Penzioner

pre 4 godine

Volino debela, da nesto radite u upravi Partizana, mozda bi i imali neke rezultate !! Prizeljkujes neciju smrt ? Kako te nije sramota, debeloguzi nistaku ??!!

Krmak

pre 4 godine

A sto lepotanu ne dodjes na Marakanu.Poklon te ceka,debeo si ko svinja Terzic je za tebe decko.Pazi da ti ne udrvis papci pre svih jer si debeo alav.Sta se bunis za1946 vas prvak je bio Hajduk.Vi ste posle direkrivon prebacani u Beograd.

Ajgor

pre 4 godine

Pa onda od vas grobara ne bi bilo ni traga ni glasa koliko ste krali i mažnjavali! A uzeli trib tutule preko Suda Udruženog rada!

Bane

pre 4 godine

Kakav degenerik. Kuneš nečiju decu, nečije roditelje, braću, sestre...Sram te bilo kretenu karakušljivi. A pored tebe nećemo uzeti titulu nikad. Beži iz kluba, pojačaj nas!

bili

pre 4 godine

Debilu debeli pa nema većeg lopova od tebe.Za tebe neće važiti kradi dokle možeš,tebe treba pod hitno izopštiti iz društva.Pa ti čovječe kuda prođeš tu nema više ništa,ni morala,ni novca,ama baš ništa.I začepi već jednom

ivan

pre 4 godine

Jesi to stajao ispred ogledala i pričao sa sobom

MILE 1919

pre 4 godine

MILETICU CUTI ,BEZI IZ PARTIZANA I POVEDI VUCELICA,VI STE SROZALI KLUB.

Realno peti

pre 4 godine

Sta ova spodoba privca. Imamo mi ustanova za takve

nesa

pre 4 godine

Bahatosti nema kraja.Ova odluka je potvrda svega toga.U fazonu moze nam se.Da gospodine "stranac" titula se osvaja na terenu.A ne za stolom,posle 70 godina.

nele011

pre 4 godine

... titula se osvaja na terenu ...pa... tituli koju oteše Zvezdi pre tri ...pa ...gde ste bili tih 6 godina, u rasulu i raspadu, lukic, vesic, zika pauk....tuga od trenera i igraca..i sve pretvorilinu KRADJU...ma palite bre goveda...sve brzo zaboravljata a izvrcete na onaj najnizi nivo...pa hrvati su za vas MALA deca...sikter BRE spinovana sekto...evo dobiliste JUGOSLOVENSKU ti tulu iz 1946-te....jel i dalje stoka klice uvek Srbija nikad Jugosavija...mars bre u marinkovu baru...

nele011

pre 4 godine

jebes komentare kad samo ugrozena sekta ima prava na njih...osta li se brisu, blokiraju, ne objavljuju...JBG.....

Papundek

pre 4 godine

Ovog bumbara odmah poslati na psihijatrijsko posmatranje!

nele011

pre 4 godine

u JBT...ni jednog jedinog grobarsko komentara. Doslo vreme da .....fukare progovore....a ostali da zacute...

Gipsani

pre 3 godine

Stvarno cudan covek. Danas treba da komentarise hapsenje kriminalaca a on se bavi sportskim rivalom. Malo sumnjivo, zar ne!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija