• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

16:02

PARTIZAN GRMI NA PROMENU DOMAĆINSTVA FINALA KUPA! U Humskoj ogorčeni zbog selidbe iz Niša u Beograd!

Partizan

PARTIZAN GRMI NA PROMENU DOMAĆINSTVA FINALA KUPA! U Humskoj ogorčeni zbog selidbe iz Niša u Beograd!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom odluke Takmičaraske komisije Fudbalskog saveza Srbije da "premesti" finale Kupa Srbije iz Niša u Beogradu

Kako se navodi, već posle završetka meča u Nišu između Radničkog i Partizana došlo je od preinačenja odluke prema kojoj će se meč finala Kupa igrati na stadionu "Rajko Mitić".

- FK Partizan izražava istinsku zabrinutost, ali ne i veliko iznenađenje usled odluke koju je danas donela Takmicarska komisija FŠ u vezi sa odredivanjem domacina finalne utakmice Kupa Srbije. Već u sredu uveče, dobri poznavaoci ovdašnjih fudbalskih prilika saopštili su da ce finale Kupa biti održano u Beogradu i to na stadionu Rajko Mitić. Trebalo nam je 36 časova da se u ovu proročku vest uverimo razvojem današnjih događaja - stoji u saopštenju Partizana.

Dodaje se da se tako "prisustvovalo sudobonosnom sledu događaja".

- IO FSS-a, koji je odredio Niš za domaćina finala Kupa u prvom delu takmičarske sezone u našem najmasovnijem takmičenju, preneo je danas nadležnost Takmičarskoj komisiji FSS-a u odluci za promenom domaćinstva. Ukoliko se tome združi da je Takmičarska komisija bez bilo kakvog obrazloženja donela odluku da se domaćinstvo finala Kupa izmesti iz Niša i poveri Beogradu, a potom održala žreb u kojem nije aktivno učestvovao predstavnik FK Partizan, dobijeni rezultat odgovara u potpunosti najavi kojoj smo svedočili u sredu uveče, odmah nakon završetka polufinalne revanš utakmice - navode iz Humske.

Kako se navodi, FK Parttizan "upućuje pitanje koje su to okolnosti sada uzrokovale promenu domacinstva i izmeštanje finalne utakmice Kupa iz Niša u Beograd kada su svi uslovi, onakvi kakvi su bili u vreme kada je Niš određen odlukom IO FSS-a, i sada identični kada je Takmičarska komisija FSS donela odluku o izmeštanju".

- Deluje da je jedina nova i nerado primljena okolnost baš ta da se branilac trofeja našao u finalu i da je u prilici da četvrti put uzastopno osvoji Kup Srbije. Ova okolnost je nepobitna i verujemo takva da će FK Partizan kao i više puta u ovoj sezoni pokazati da je snažniji od svi žrebova, naglih prenosa nadležnosti, odluka bez obrazloženja i casno zaokružiti svoj trnovit put do uspeha -  stoji u saopštenju kluba iz Humske.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

BOŽE MILI, OVI SU GORI OD KALIMERA. NJIMA NIKAD NIŠTA NE ODGOVARA I U SVEMU VIDE ZAVERU PROTIV NJIH. BAVE SE UVEK TUĐIM POSLOM I BERU TUĐU BRIGU UMESTO DA NABIJU GLAVU U SVOJE DVORIŠTE I POČISTE SVOJE SMEĆE.

moma52

pre 4 godine

Ako se već ne igra u Nišu ,logično je bilo da se igra na JNA,jer je Partizan do polufinala tri puta gostovao ,a Zvezda jednom,mada mislim da će ovo Partizan lako dobiti.

sale

pre 4 godine

Po ovom rezonu i oba evropska klupska finala bi trebala da se igraju u Engleskoj! Trebali su odmah da dodele i pehar za pobednika kupa Srbije. Bez igre, naravno!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija