• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

18.05.2019

07:15

OSVAJANJE KUPA BI BILO NAGRADA POSLE PREŽIVLJENOG PAKLA! Milošević veruje da je najgore iza crno-belih

Partizan

OSVAJANJE KUPA BI BILO NAGRADA POSLE PREŽIVLJENOG PAKLA! Milošević veruje da je najgore iza crno-belih

Podeli vest

Fudbaleri Partizana preživeli su pakao u poslednjih nekoliko godina i zbog toga zaslužuju da na kraju sezone osvoje Kup Srbije, poručuje trener Partizana Savo Milošević

Šef stručnog štaba crno-belih pohvalio je svoje igrače uprkos tome što će Superligu završiti na trećem ili četvrtom mestu.

Milošević smatra da su fudbaleri crno-belih previše kritikovani, pogotovo kad se ima u vidu teška finansijska i organizaciona kriza u Partizanu, ali i loša situacija u kompletnom srpskom fudbalu.

- Svestan sam pakla kroz koji su igrači prošli poslednjih godina i zato bih voleo da dobiju nagradu koju zaslužuju, trofej u Kupu. Sve što se dešavalo u klubu, oko kluba, u našoj ligi, bilo je psihološki teško izdržati. Bilo je loših rezultata, slabih partija, pa je došlo dotle da je i većina ljudi u klubu počela da sumnja u njihove mogućnosti. Jako je teško kad igrač Partizana nema podršku ni sa jedne strane, veoma je teško izdržati - poručuje Milošević u intervjuu za TV Partizan.

Foto: Starsportphoto

 

Pokazali kvalitet

Bivši golgeter naše reprezentacije kaže da su fudbaleri crno-belih apsolutno opravdali njegova očekivanja, uprkos lošim rezultatima.

- Što se mene tiče, a to sam momcima rekao i posle utakmice u Novom Sadu i sada u Nišu, apsolutno su opravdali moje poverenje. Potvrdili su se i sebi, meni, klubu i više ništa ne moraju da dokazuju. Ako bismo došli do trofeja, to bi bila nagrada za trud, rad i muku koju su prošli. Voleo bih to zbog njih, a ne zbog sebe, jer sam u klubu odskoro - ističe Milošević.

Šef stručnog štaba Partizana najavljuje veliku borbu protiv Crvene zvezde narednog četvrtka u finalu Kupa Srbije na beogradskoj "Marakani".

- Bez obzira na to šta bude u finalu Kupa, moji igrači su već pokazali kakav im je karakter. Voljni momenat bio nam je izvanredan u poslednje tri utakmice. Trčanje je bilo iznad 11 kilometara po igraču, što je prosek za Ligu šampiona. Kad sam došao u Partizan, ekipa je bila u psihološkom problemu, ali ovi momci su svima dokazali da su kvalitetni - naglašava Milošević.

Dodatni motiv

Crno-beli će eventualnom pobedom nad Zvezdom u finalu Kupa doći u situaciju da kvalifikacije za Ligu Evrope počnu od 2. kola. Ukoliko izgube, počeće od prvog, što znači 14 dana ranije. Milošević kaže da je i to dodatni motiv.

- To bi bio ogroman dobitak. Već smo krenuli da pravimo plan i program priprema i bićemo u ozbiljnom cajtnotu ako budemo morali da igramo 1. kolo. Ipak, ne mogu da imam teže situacije od ove situacije koju sam imao kad sam preuzeo ekipu. Neko će otići, neko će doći, imaću pripreme mesec dana, da steknem bolju sliku o timu - zaključuje Milošević.






 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Delija

pre 4 godine

Ako Partizan dobije Zvezdu, makar i na penale, znaci da je postignut dogovor.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija