• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

11:35

SRAMAN OPROŠTAJ SAŠE ILIĆA! Bivši igrač Partizana grmeo na upravu zbog propusta u organizaciji: Ili sam ja lud i nenormalan!

Partizan

SRAMAN OPROŠTAJ SAŠE ILIĆA! Bivši igrač Partizana grmeo na upravu zbog propusta u organizaciji: Ili sam ja lud i nenormalan!

Podeli vest

Bivši fudbaler Partizana Stefan Babović ogorčen je načinom na koji se uprava crno-belih ponela u organizaciji opraštanja dugogodišnjeg kapitena Saše Ilića, koji će u nedelju protiv Proletera okačiti kopačke o klin

Babović, koji je u tri navrata delio svlačionicu sa Ilićem, ne može da razume koliko je malo pažnje posvećeno ovako velikom događaju navodeći da sve više sumnja u pravi sistem vrednosti ovoga društva.

- Sraman oproštaj Saše Ilića, žive legende ,mog prijatelja ,bivšeg saigrača i cimera. Ovakva fudbalska veličina da se oprosti tako sto se pustila jedna informacija da završava karijeru. Ili sam ja lud i nenormalan. Stvarno počinjem da sumnjam da mi uopšte i dalje imamo normalan sistem vrednosti. Ovo treba da bude praznik, da se najavi dva meseca unapred, da se organizuje dekoracija, pozovu sva najveća imena srpskog fudbala i najveća imena u okruženju iz sveta fudbala, da se organizuju prevozi za ljude iz unutrašnjosti koji vole Sašu, da se pozovu njegovi bivši saigrači iz inostranstva, da dođe njegova omiljena grupa da peva sa celim stadionom, da se mešaju suze smeh radost i tuga, da vidimo 22 još jednom kako pleše po terenu. To je u najmanju ruku zaslužio Sasa Ilić, da bar na jedan dan, jedno popodne pokušamo da mu vratimo za sve sto je uradio za Partizan - napisao je Babović na svom Fejsbuku.

Babović je u tri mandata nosio Partizanov dres i sva tri puta je bio deo generacija u kojoj je igrao i 10 godina stariji Saša Ilić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

ČOVEK JE POTPUNO U PRAVU. PODRŽAVAM SVE ŠTO JE REKAO. UPRAVI JE NAJBITNIJE DA ŠTO VIŠE ISPOLJE MRŽNJU PREMA ZVEZDI A ORGANIZACIONE SPOSOBNOSTI I LJUDSKOST IM JE NULA.

Gipsani delija

pre 4 godine

Требало би да пише "Сраман опроштај ОД Саше Илића". Овај честити фудбалер се врло часно опрашта од свог клуба као што је часно бранио његове боје.

Outsider

pre 4 godine

Upravu PARTIZANA treba POHAPSITI POD HITNO. ONI SU TOLIKO LOVE POKRALI DA SU MOGLI DA NAPRAVE TRI STADIONA A NE DA TRAZE POMOC SA OVAJ JEDAN ZAKRPE. Ova vlast izgleda ima koristi od njenih lopovluka pa zato cuti, tale se, i svima lepo, ZATO IH I NE DIRAJU. SRAMOTA!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija