• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

22:42

VELIČKOVIĆ IMA PORUKU ZA ILIĆA! Sale, ti si IKONA!

Partizan

VELIČKOVIĆ IMA PORUKU ZA ILIĆA! Sale, ti si IKONA!

Podeli vest

Saša Ilić igra poslednji meč na stadionu u Humskoj... Kapiten crno-belih će se protiv Proletera (19.00) oprostiti od domaće publike, a kapiten košarkaške sekcije crno-belih Novica Veličković imao je jasnu poruku za Ilića

- Ja stvarno planiram da dođem. Em što smo prijatelji, em što je on neko ko prkosi godinama, 1996. je debitovao, mnogo je to godina... On je stvarno... Znate, sve je manje idola, sve je manje ljudi koji se zadržavaju u svojim matičnim klubovima, tako da je on po mnogo stvari bitan po Partizan. Zato mora da se ispoštuje. Za Saletovu poslednju utakmicu u karijeri trebalo svi da se pojave, da se oda priznanje čoveku koji ima 700, 800 utakmica za naš klub - rekao je Veličković za "Telegraf".

ČISTA EMOCIJA! Saša Ilić pozvao navijače na svoj oproštaj, "grobari" će se naježiti!

Novica je imao poruku za Ilića.

- Bila mi je bila čast što sam ga, kao prvo, upoznao. Nas je manje-više društvo upoznalo, spojio nas je i sam Partizan. Meni je stvarno bila čast da ga upoznam. Kad je on počinjao, ja sam imao deset godina. Sada, eto, posle 22 godine, ja kao kapiten košarkaške sekcije mogu da mu odam priznanje i da mu se zahvalim za sve što je uradio za fudbalski klub i za sam brend kao što je Partizan. On je za mene ikona fudbalskog kluba. To je to - srećno u penziji - zaključio je Novica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija