• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

20:51

DOSTA IM POLUVREME! Partizan se mučio, pa razbio Tamiš!

Partizan

DOSTA IM POLUVREME! Partizan se mučio, pa razbio Tamiš!

Podeli vest

Košarkaši Partizana upisali su i sedmi trijumf u Superligi Srbije u ovoj sezoni i ostali na maksimalnom učinku nakon sedam kola. Crno-beli su bili bolji od ekipe Tamiša u Pančevu - 88:62

Ekipa iz Pančeva je imala snage za 20 minuta otpora. U prvom poluvremenu tim iz Humske nije blistao. Renfro se nije ni skinuo, a Veličković je čitav meč posmatrao sa klupe. Domaće je odlično služio šut, a tim trenera Trinkijerija probudio se tek u drugom poluvremenu,.

U trećem kvartalu su gosti iz Beograda zaigrali daleko bolje u odbrani i sa nekoliko kontranapada slomili svog rivala.

BURNO U ŽELEZNIKU! Tomić besneo pa izbacio kapitena sa utakmice!

Trinkijeri je pružio šansu i mladom Lazaru Stefanoviću, koji se u finišu upisao u strelce.

Vanja Marinković je meč završio sa 22 poena i četiri skoka, Stefan Janković je upisao 15 koševa i tri skoka, Nikola Janković je imao učinak od 12 koševa i osam uhvaćenih lopti.

Najbolji u redovima Tamiša bio je Bratislav Jevtović sa 18 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija