• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2019

08:56

JER JE SALE SAMO JEDAN! Humska kliče odlazećem kapitenu i živoj legendi kluba!

Partizan

JER JE SALE SAMO JEDAN! Humska kliče odlazećem kapitenu i živoj legendi kluba!

Podeli vest

Koliko god čudno zvučalo s obzirom na to da ga većina fudbalskih poklonika ne može zamisliti bez lopte i kapitenske trake Partizana, Saša Ilić će ovog 19. marta 2019. godine protiv Proletera odigrati poslednji profesionalni meč na stadionu u Humskoj

Ništa nije ni slutilo da će popularni Sale i u ovoj godini nositi dres kluba za koji je debitovao pre skoro četvrt veka (26. oktobra 1996. protiv Borca u Čačaku) i za to vreme generacije mlađih fudbalera od sebe ispratio u inostranstvo i penziju, ali je sada došao red da se i on oprosti od kluba.

Ni pet punih godina nije mogao Ilić bez crno-belog dresa. Čak 11 titula osvojio je u voljenom dresu uz šest trofeja Kupa, od kojih će se posebni pamtiti onaj iz 2001. godine kada je na stadionu "Rajko Mitić" zatresao mrežu Crvene zvezde i odlučio pobednika meča.

Ilić za Partizan odigrao neverovatna 874 meča, postao rekorder po broju nastupa za svoj klub i postigao 240 golova. 

Bilo je neminovno da dođe trenutak rastanka, a on neće biti ništa drugo nego prilika da navijači, saigrači i stručni štab još jednom pozdrave kapitena i živu legendu kluba.

Jer je Sale samo jedan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Želim Saletu srećan i lep porodičan život,dobro zdravlje i hvala mu za sve. Mislim da je trebalo ovo ranije da se desi, ali ogromna dugovanja prema njemu,koja je zaradio na terenu,uprava je zloupotrebila i kroz nove ugovore pokušavala da mu tu obavezu prolongira,naravno uz ugovor od 200 000 eura po sezoni.Dug je ostao i sada će na silu pukušati da mu otvore "radno" mesto u klubu. To je dodatno zaduženje kluba,a šta bi on to mogao da radi u Partizanu,a da to unapredi klub? Naravno ništa.Mislim da bi trebalo da se jedno vreme distancira od Partizana,a kada bude i ukoliko bude spreman za nešto,da se vrati u svoju porodicu.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija