• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2019

22:54

(VIDEO) GOTOVO JE, SALE SE NEĆE PREDOMISLITI: Navijači to ne žele, ali ja sam prelomio!

Partizan

(VIDEO) GOTOVO JE, SALE SE NEĆE PREDOMISLITI: Navijači to ne žele, ali ja sam prelomio!

Podeli vest

Poslednja utakmica Saše Ilića završila se na najbolji mogući način, čuveni kapitena crno-belih pobedom na Crvenom zvezdom (1:0) i nakon što je podigao još jedan trofej ide u penziju


- Pravi derbi, Partizan je bio bolji rival od Zvezde i zasluženo osvojio Kup. Čestitam Zvezdi na osvojenoj tituli, a na igračima Partizana je da sledeće godine probaju da vrate titulu u Humsku - poručio je igračima Ilić.

Navijači i igrači Partizana na vrlo emotivan način su se oprostili od kapitena.

- Lepši završetak karijere nisam mogao da zamislim. Hvala saigračima što su mi omogućili da odem u penziju sa pobedom nad najvećim rivalom. Posle četiri ili pet godina priče da završavam karijeru došao je taj dan. Siguran sa da to igrači i navijači ne žele. Ali prelomio sam to u svojoj glavi. Bilo mi je emotivno i neki dan u Humskoj i sada. Hvala svim navijačima što su mi ovo priredili i svim mojim saigačima tokom godina. 

ILIĆ DOŽIVEO ONO ŠTO MNOGI SANJAJU! Ovakav ispraćaj u penziju legende zaslužuju!

 

(VIDEO) VRATI SRPSKI PASOŠ! "Delije" žestoko udarile po Stojkoviću! Evo kako im je uzvratio golman Partizana!

Kaže da nije održao poseban govor pred početak finalne takmice.

- Držim govor svaki dan. Nije bilo potrebe za tim. Momci su znali da nam je ovaj trofej bitan i dali su poslednji atom snage. 

Ostojić je pomenuo poseban ritual pre utakmice.

- Ne pričam ja to tome Ostojić je zato zadužen kada to radimo pobeđujemo, pa ćemo nastaviti. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija