• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2019

20:58

NIJE MU DO RADOVANJA! Trinkijeri zabrinut zbog Zagorca, ali naglašava šta je crno-belima donela pobeda protiv FMP-a

Partizan

NIJE MU DO RADOVANJA! Trinkijeri zabrinut zbog Zagorca, ali naglašava šta je crno-belima donela pobeda protiv FMP-a

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da se njegov tim protiv FMP-a "upisao" u Košarkaškoj ligi Srbije, ali da mu uprkos mnogim pozitivnim stvarima nije do radovanja zbog povrede Radeta Zagorca

Zagorac je nezgodno doskočio prilikom jednog kontranapada krajem prvog poluvremena, pa je izašao sa terena posle čega se nije vraćao u igru, što nije nimalo prijalo italijanskom stručnjaku.

(FOTO) PARTIZANU PROMAKLA "STOTKA"! Crno-beli razbili FMP za vođstvo u polufinalnoj seriji, Zagorac zabrinuo "grobare"

Bio je u punom sprintu. Fantastično otvorio utakmicu. Baš mi je žao, ne mogu da uživam u u ovome zbog Zagorca. Čekamo da vidimo - rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare.

(FOTO) ZAGORAC NEZGODNO PROKLIZAO! Povreda košarkaša Partizana, evo koliko je ozbiljno

Italijanski stručnjak je naveo da su njegovi izabranici ličili na tim.

Posle 10 utakmica Superlige i de facto samo dve teške utakmice, danas mi je bio cilj da se ekipa upiše, stavi ime i prezime u seriju plej-of.  Igrali smo čvrsto, peglali u odbrani, borili se,  išla je lopta desno-levo, neki put pogodili, više puta nismo. Imali smo 23 asistencije,  moglo je i 30 da smo pogodili zicere. Vodimo 1:0, očekujem kompletno drugačiju utakmicu, još težu i idemo dalje - rekao je Trinkijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Kakvo proklizavanje,ide na čisto zakucavanje i u sendvič ga hvataju i krljaju dvojica za to zaduženih.Nikad mi neće biti jasno zašto se ide na onesposobljavanje protivnika,primiš ili ne koš i idemo dalje.Ovo su instrukcije od "oca" srpske košarke,jer njegovi ni Megu bez pomoći sudija ne bi pobedili.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija